enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

TED DENİZLİ KOLEJİ YIL SONU ETKİNLİĞİ

TED DENİZLİ KOLEJİ YIL SONU ETKİNLİĞİ
29.06.2018
A+
A-

TED Denizli Koleji öğretmen ve destek personel kadrosuyla yemekte buluştu.  Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının stresini atan eğitimciler Marla Restaurant’ta gönüllerince eğlendiler.

Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından TED Denizli Koleji 2017-2018 eğitim öğretim yılını geride bıraktı ve yoğun geçen sezonun yorgunluğunu yemekte attı. Bir yıl boyunca öğrencilerin gelişimi için çaba harcayan öğretmenlerle güzel bir gecede buluştuklarını ifade eden TED Denizli Koleji Kurucu Müdürü Fatih Canpolat, “Yoğun ve başarılarla dolu geçirdiğimiz bir yılı daha kutlamak üzere öğretmenlerimiz ve personelimizle bir akşam yemeğinde buluştuk. Cuma günü de kendilerini yaz tatiline uğurlayacağız” dedi.

CANPOLAT:  “ÇOK BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK”

Yemekte konuşan TED Denizli Koleji Kurucu Müdürü Fatih Canpolat,  “2017 – 2018 eğitim öğretim yılında bütün öğretmenlerimiz çok yoğun çalıştı. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, personellerimizle çok başarılı işler ortaya koyduk. Hem akademik çalışmalar, ders içi ve ders dışı eğitim faaliyetleri, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, projeler, eğitsel gezilerle öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi noktasında önemli sonuçlar elde ettiğimiz bir yılı geride bıraktık. Öğretmenlerimizle de 3 haftadır değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Hem yılı değerlendiriyoruz hem de yeni yılda neler yapacağız, neleri daha iyi yapacağız, onların planlamaları içerisindeyiz. 2018-2019 eğitim öğretim yılına şimdiden çok iyi bir şekilde hazırlandık. Şimdi artık bu tatlı yorgunluğu bir nebze atmak için akşam yemeğinde öğretmenlerimizle bir aradayız. ” dedi.

LGS’DE ÜSTÜN BAŞARI 

“Bu sene malumunuz LGS süreci biraz sıkıntılı başladı” diyerek sözlerine devam eden Müdür Canpolat, “Sene başında bu sıkıntılı süreci bizim öğretmenlerimiz,  genel merkezden aldığımız destek ve LİDEP (Liseye Destek Eğitim Programı) ile hızlı bir şekilde atlattık ve öğrencilerimizi yenilenen sınava en iyi biçimde hazırlamaya çalıştık. Hafta içi ve hafta sonu derslerimiz ve deneme sınavı programlarımızla öğrencilerimizin başarı grafikleri izlendi ve ek çalışmalar yaptık. Tabii ki sınavın zor olmasını bekliyorduk ve ülkedeki tüm çocuklar için de zor bir sınav oldu. Ama sonuçlar açıklandığında gördük ki bizim öğrencilerimizden 32 tanesi nitelikli okullara girebilecek puanları aldılar. Yüzde 1’lik dilim içinde 10, yüzde 2’lik dilim içerisinde 18 öğrencimiz var. Öğrencilerimizin çoğu nitelikli okullara girebilecek puanları aldılar ve bu da bizi çok mutlu etti. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

“2018-2019’DA DAHA GÜÇLÜ BİR KADRO

Yıl boyunca yapılan değerlendirmeler sonucunda Kurum kültürüne ve yoğun çalışma temposuna ayak uyduramayan, Okulun misyon ve vizyonuna uyamayan öğretmenleri belirleyerek yollarını ayırdıklarını belirten Canpolat “kadromuzda gerekli revizyonu yaptık. Ayrılacak öğretmenlerin yerine daha da nitelikli yeni öğretmenlerimizi Mart-Nisan aylarından itibaren kadromuza kattık. Çok daha güçlü bir kadroyla 2018–2019 eğitim öğretim yılında çalışmalarımızı yürüteceğiz.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ KANADA DİPLOMASINA SAHİP OLABİLECEK, AMERİKAN ÜNİVERSİTELERİNE BAŞVURABİLECEKLER”

“TED Kolejleri 90 yıllık geçmişiyle gittiği her ilde en iyi okul olmak üzere faaliyetlerini yürütür ve okullarımız Kolej eğitimi konusunda referans okullardır.” diyen Canpolat Denizli’de özel ya da resmi tüm okulların gözlerinin üzerlerinde olduğunu, TED Denizli Koleji’nde uygulanan programlar ve eğitsel çalışmaların gıpta ile izlendiği ve örnek alınmaya çalışıldığını söyledi. Sözlerine “Ancak, 90 yıllık geçmişi, ulusal ve uluslararası arenadaki prestiji, modern kampüsleri ve çağdaş eğitim öğretim uygulamaları, sunduğu ulusal ve uluslararası programlar ve yabancı dil eğitimi konusunda Denizli’de TED’le rekabet edecek bir okulun olmadığı bir gerçektir.” diye devam eden Okul Müdürü,  önümüzdeki yıl uygulayacakları yurt dışı programlar hakkında şunları söyledi: “Hali hazırda uyguladığımız 2 tane İngiltere akreditasyonlu, GCSE ve BTEC adında programımız var. Bu programlarda yer alan ders çeşitliliğini ve seviyelerini artırıyoruz. Bu programlarda yer alan öğrencilerimiz İngiltere akreditasyonlu sertifikalar ya da diplomalar alabiliyorlar ve yurt dışı üniversitelere başvurularda seçilebilirliklerini artırıyorlar. Ayrıca, Kanada ile değişim programımız var ve devam edecek. Şimdi de öğrencilerimizin Türk diplomalarının yanı sıra TED Denizli Koleji’nde okuyarak Kanada Lise Diploması alabilecekleri çift diploma programı için Genel Merkezimiz himayesinde çalışmalarımıza başladık.  Arizona State University ile yapacağımız iş birliğiyle sunacağımız bir diğer yeni programımızla öğrencilerimizin Amerikan Üniversitelerine başvuru ve kabullerinde avantaj sağlayacak AP (Advance Placement) derslerini Okulumuzda almalarını hedefliyoruz. Tüm bu uluslararası çalışmalarımızı ve programlarımızı elbette Okulumuzun İngilizce eğitimindeki başarısına borçluyuz. TEDK12 İngilizce müfredatı Avrupa Birliği Dil Dosyasına uygun olarak hazırlanmıştır. Anasınıfından lise sonuna kadar bütünselliği olan ve Türkiye’de MEB onaylı tek özel müfredattır. TED Denizli Koleji’nde de bu program başarıyla uygulandığı için Cambridge IGCSE, Oxford AQA (GCSE), BTEC, ASU,  gibi dünyanın en prestijli ve uluslararası geçerliliği olan sertifika ve diplomalar veren kurumlardan akreditasyonlarımızı aldık.”

DENİZLİ’DE FARK YARATIYORUZ

Fatih Canpolat, yemeğe katılan TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Levent Oto nezdinde tüm Yönetim Kuruluna, okulun idarecileri ve öğretmenlerine duydukları güven ve sundukları destek ve olanaklar için çok teşekkür etti. Okulun güçlü ekonomik yapısı, her geçen yıl güçlenen öğretmen kadrosu, eşsiz fiziksel, teknolojik ve materyal olanakları, ulusal ve uluslararası programlarıyla Denizli’de fark yarattığını söyleyen Canpolat, bunda en büyük paylardan birinin güçlü öğretmen kadrosunun olduğunu belirtti ve öğretmenlerine emekleri için teşekkür ederek onlara iyi bir yaz tatili diledi ve birazdan yapılacak çekilişte dört çalışanlarına hediye tatil çeki verileceğini duyurdu.        

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.