enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5663
EURO
34,8269
ALTIN
2.433,30
BIST
9.701,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Uğur Eğitim Kurumları

Uğur Eğitim Kurumları
20.05.2016
A+
A-

Uğur Eğitim Kurumları

Denizli’de Uğur Dershaneleri eğitim hizmetine 2003 yılında Mustafa Kemal ARSLAN’ın yaktığı ışıkla başlamıştır. Bugün Uğur Anadolu Lisesi, Uğur Fen Lisesi ve Uğur Ortaokulu’ndan oluşan Denizli Uğur Okulları Denizli’nin eğitim yaşamına katkısını büyük bir sorumlulukla, sonsuz bir mutlulukla sürdürmektedir.

Uğur Eğitim Kurumlarının 48 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonu ile öğrencilerini global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimsemiştir. Tüm çalışmalarında kaliteyi ön planda tutarak, problemlere karşı sonuç odaklı yaklaşımıyla gençlere örnek oluşturmaktadır. Yeni kuşakları “iyi insan olma” bilinciyle yetiştirerek öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlamaktadır.

Uğur Okullarında Eğitim Öğretim

Uğur Okullarında Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖÖM) ve Piramit Modeli uygulanmaktadır. Öğrencilerin derse olan motivasyonu, hazır bulunuşluk düzeyleri, çalışma alışkanlıkları, akademik alt yapıları, öğrenme stilleri, ilgi ve yetenekleri farklıdır.

Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ nde öğrencilerin bu kişisel farklılıkları belirlenip bu farklılıklara göre öğretim süreçleri planlanır. Gerek Üniversite’ ye Giriş Sistemi’ nde (YGS, LYS), ve gerekse TEOG’ da daha çok sınav ve soru olması öğrenmeyi ön plana çıkarmaktadır. Kişiye Özgü Öğretim Modeli tüm değişkenleri öngörüp bilinçli bir hazırlık süreci için öğrenciye yol göstermektedir.

Pramit Modeli ile amacımız, tavandaki başarısının tabana yayılabilmesi için 1. öğretim döneminin sonuna kadar sınav sonuçlarına göre sınıflar arasında yatay ve dikey geçişlerin sağlanmasıdır. Öğrencilerimiz bilgi düzeyi açısından homojen sınıflarda, her öğrenme stiline hitap eden ders aktarımları ile başarıya daha hızlı adımlarla ilerlemektedir.

[highlight]Uğur Eğitim Kurumları’ndan Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

http://www.dedahaber.com/denizli-ugur-okullari-sahnedeki-yerinden-odun-vermiyor/

http://www.dedahaber.com/ugurlari-motivasyondan-geliyor/

http://www.dedahaber.com/hem-ugurlu-hem-bilgililer/

http://www.dedahaber.com/23-nisan-senliginin-ugur-bocekleri/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.