enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C

Uğur Okulları Burs Sınavına Rekor Katılım

Uğur Okulları Burs Sınavına Rekor Katılım
04.03.2018
A+
A-

2018-2019 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı, Denizli Uğur Okullarında 3 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirdi.

Bilimsel ve akademik eğitim yaklaşımlarıyla başarıyı destekleyen Denizli Uğur Okullarının düzenlediği, öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak Uğur Kabul ve Bursluluk Sınavı (UKS), rekor bir katılım gerçekleşti.

4,5,6 ve 7’nci sınıf öğrencileri için düzenlenen sınavda , toplam 60 soru ve sınavın süresi 80 dakika olarak belirlendi. 8,9 ve 10’ncu sınıf öğrencilerine yönelik sınav ise 80 sorudan oluştu ve sınavın süresi 120 dakika olduğu, 11’nci sınıf öğrencilerine ise toplam da 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanındı.

Hedefini belirle, Uğur’la kazan! Sloganıyla yola çıkan Denizli Uğur Okulları’nda Türkiye geneli yapılan sınavda öğrenciler başarılarını ölçmenin yanında burs kazanma fırsatı yakalamak fırsatı içinde ter döktüler.

2 Bin Öğrenci

2000 öğrenciyi  kampüsünde ağırlayan Denizli Uğur Okulları velilerine de sınav ve okul ile ilgili seminer vererek iyi vakit geçirmelerini sağladı. Velilerin heyecanlı bekleyişine okul yönetimi de ortak oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.