enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Üstek Koleji

Üstek Koleji
20.05.2016
A+
A-
Üstek Koleji

Üstek Koleji

Kurucumuzdan

Kökeninde Saygı, sevgi ve özveri olan Üstek Ailesinin fikir babası, önderi Atatürk tür. Evlatları onun izindedirler, dolayısıyla O’nun Türk Ulusunda belirlediği ve beklediği özellikleri taşırlar. Çünkü Atatürk demek akıl demektir. Atatürk, üreten insandır ve bu özelliğini hayata geçirmiştir. Üretkenliğini ve çağlar ötesi kişiliğini en iyi biçimden yansıtan devrimlerinin içerisinde en önemlilerinden biriside Eğitim Devrimidir.

“Eğitim ciddi bir iştir, Eğitimi bilmek yetmez ona gönül vermek gerekir”.diyen Sayın Göksel ÜSTEK, üstün nitelikli ve kaliteli eğitimin çocuklarımızın hakkı olduğu gerçeğinden hareketle, hedeflerini daima yüksek tutmaktadır. Üstek Koleji Okulları Atatürk ilke ve inkılapları ülkemizin değerlerine bağlı, yaratıcı, üretken, dünya ile kucaklaşabilecek, evrensel değerlerle bezenmiş bireyler yetiştirme amacı doğrultusunda hizmet vermeye devam etmektedir.

Günü yakalamak hatta günün önüne geçmek, hep ileride yaşamak demektir. Atatürk’ün izinden yorulsanız dahi, onun tabiriyle “ölmek var, dönmek yok”  dönerseniz başkaları sizi kontrol eder. İnsanın en değerli özelliklerinden birisi özgürlüğünü korumaktır. Tüm vasıflara sahip olmak için yapacağınız tek şey vardır. Aklınızı bir takım izlere takmamak, üretmek, açık fikirli olmak, kimlik sahibi olmak, ailenizle, ülkenizle gurur duymak. Atatürk onun için “Türk, öğün, çalış, güven” dedi.

[highlight]Üstek Koleji’nden Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.