enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4204
EURO
34,4328
ALTIN
2.484,44
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Açık
21°C

Yorum Türkiye Geneli Sınava Ev Sahipliği Yapıyor

Yorum Türkiye Geneli Sınava Ev Sahipliği Yapıyor
13.10.2021
A+
A-

Türkiye genelinde yapılacak olan Gelişim İzleme Sınavı (GİS), ücretsiz olarak tüm öğrencilerin katılabileceği ve kendi gelişimlerini en iyi şekilde gözlemleyebileceği bir sınav olarak her sene yapılıyor. Denizli’de ise Yorum Eğitim Kurumları yıllardır süregelen bu gelenekselleşmiş sınava ev sahipliği yapmaya devam ediyor. En yoğun katılımın gözlemlendiği sınavda, öğrenciler kendi düzeylerini Türkiye genelinde izleme fırsatı bulurken veliler ise bu sınav ile çocuklarının süreciyle alakalı geniş bilgiye sahip olacak.

Yorum Eğitim Kurumları adına konuşan kurucu Sabri Yıldız; “9-10-11. Sınıf öğrencilerinin pandemiden dolayı hangi durumda olduklarıyla ilgili belirsizlikler mevcut. Bu sınava giren öğrenciler eksiklerini görme fırsatı yakalayacak. Eksiği olmayan öğrenciler ise hedefine doğru ilerlerken daha net planlamalar yapabilecek.” dedi.

7 Kasım tarihinde düzenlenecek olan sınav sonrasında, Yorum Eğitim Kurumları uzman rehberlik kadrosu öğrencinin sınav analizini yaparak öğrenci ve veliye kapsamlı bir bilgi sunacak. Sınav pandemi koşullarına uygun sınıflarda, gerekli şartlar sağlanarak düzenlenecektir. Denizli’nin tüm özel ve devlet okullarında eğitim görmekte olan 9-10 ve 11. Sınıflar bu sınava katılabilir.

Sınavda yerinizi ayırtmak için iletişim numarası: 0258 265 5337

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.