enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde Denizli’den 3 iş insanı yer aldı!

Bu yıl sekizincisini gerçekleştirilen ve Anadolu’nun önde gelen iş insanlarını sıraladığı “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının 2020 sonuçlarında Denizli’den 3 isim yer aldı.

Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı listesinde Denizli’den 3 iş insanı yer aldı!
26.07.2020
A+
A-

Ekonomist’in geleneksel hale getirdiği ‘Anadolu’nun en etkin 50 iş insanı’ araştırmasında 2020 sonuçları netleşti. Denizli’den 3 ismin yer aldığı araştırmada Denizli’de geçen sene yer alan isimlere bu sene de yer verildi.
Ekonomiye yön veren, istihdam yaratan, vergi rekortmeni olan isimleri bir araya getirdiği 50 ismin yer aldığı listede zirvenin sahibi yine değişmedi. Sanko Holding’in onursal başkanı Abdülkadir Konukoğlu, bölgenin kalkınmasına verdiği ekonomik ve sosyal destekle zirvede yer aldı.
İkinci sırada Osmaniye’den dünyaya açılan demir-çelik devi Tosyalı Holding’in yönetim kurulu başkanı Fuat Tosyalı yer aldı.

Son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkatleri çeken Gaziantepli Erdemoğlu Holding’in yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu ise Anadolu’nun en etkin üçüncü ismi oldu.

En etkili isimler arasında Denizli’den 3 iş insanı

Anadolu’nun En Etkili 50 ismi arasında üç Denizlili isim yer aldı.
Denizli Sanayi Odası Başkanı ve Er-bakır Yönetim Kurulu Üyesi Müjdat Keçeci geçen sene 7. Sırada yer alırken bu sene 6. Sıraya yükseldi. Abalıoğlu Tarımsal Üretim Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Abalıoğlu 32’inci sırada ve Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı 46’incı sırada yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.