enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8182
ALTIN
2.496,46
BIST
9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Aynes’ten Türkiye’de bir ilk.. Sütün değerli içeriği kolajen ile birleşti!

Aynes’ten Türkiye’de bir ilk.. Sütün değerli içeriği kolajen ile birleşti!
A+
A-

Denizlili Gazeteci Ahmet Deda, Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulunan, bölgenin sektörel bazda güçlü gıda şirketi Aynes CEO’su Murat Hocalar’ı ziyaret etti. Ziyarette gerçekleştirilen özel röportajda CEO Hocalar, Aynes’in yeni piyasaya sürdüğü Kolajen ürünleri anlattı.

Hocalar, Kolajen serisi ürünler günümüzde çok popüler takviye edici ürünler olarak kullanılıyor. Biz de sütün değerli içeriği ile birlikte kolajeni birleştirelim ve herkesin ulaşabileceği, buzdolabına sokabileceğimiz bir ürün haline getirelim diye düşündük. Bunun üzerinde bir buçuk yıl üzerinde ciddi bir çalışma yaptık. Ankara Üniversitesi profesörlerinden Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Yazıhan hanımefendinin destekleri, analizleri ve katkılarıyla tüm genlikten yaşlılara kadar herkesin kullanabileceği bir değer haline getirdik.’ ifadelerini kullandı.

KOLAJEN PROTEİNİN FAYDALARINI AYNES CEO’SU MURAT HOCALAR ANLATTI

Kolajen ürünlerinin sağlığa olan faydası ile ilgili de bilgiler veren Aynes CEO’su Murat Hocalar, ’25 yaşından itibaren vücudumuzdaki kolajen proteini, ki bu bağ doku proteini olarak adlandırılır. Kademeli bir şekilde vücudumuzda azalıyor. 40’lı yaşlardan sonra bu azalma çok daha da hızlı bir şekilde devam ediyor. Vücudumuzun kas yapısını ve kemik yaspınının devamını sağlayabilmemeiz için kolajeni gıdalardan alabiliyor olmamız lazım. Belli bir seviyede tutmamız lazım. Belli bir seviyede tutmamız gerekli ki vücudumuzun dinçliği devam etsin. Ayrıca kolajen cilt için de çok yararlı bir protein kaynağı, cildini de düzgün tutmak ve gençliğini devam ettirebilmek için kolajenin özellikle süt ürünleriyle birlikte alınmasının büyük fayda sağlayacağını söyleyebilirim’ diye konuştu.

ULUSAL MARKET ZİNCİRLERİNDEN ULAŞILABİLECEK

Kolajen ürünlerin piyasada olduğunu ifade eden CEO Hocalar, ‘Şu an Aynes 45 bin noktada ürünlerini satar vaziyette. Kolajen ürünlerimiz de tüm noktalarda en kısa sürede olacak. Ulusal market zincirlerinde de ürünlerimizi rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünlerimizin içerisinde kolajen süt, kolajen ayran ve kolajen yoğurt var.’ dedi.

AYNES TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Son yılların en trend takviyelerinden olan Kolajen ile süt ürünlerini birleştiren Aynes’in yeni ürün ailesi AYNES KOLAJEN raflarda yerini aldı. Sofralarla buluşturduğu tüm ürünlerinde Anadolu’dan ilham alan Aynes’in, bir sene süren titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı Kolajen ailesi sütlü içecek, yoğurt ve ayran çeşitlerinden oluşuyor.

Kolajenli ürünleriyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Aynes’in amacı, piyasadaki muadilleri yüksek bedellere satılan ve sınırlı sayıda insanın ulaşabildiği Kolajeni ulaşılabilir kılmak, her eve, her buzdolabına taşımak. Kolajen ürünleri, Ankara Üniversitesi, Kolajenli ürünleriyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Aynes’in amacı, piyasadaki muadilleri yüksek bedellere satılan ve sınırlı sayıda insanın ulaşabildiği Kolajeni ulaşılabilir kılmak, her eve, her buzdolabına taşımak. Kolajen ürünleri, Ankara Üniversitesi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Yazıhan danışmanlığıyla geliştirildi. danışmanlığıyla geliştirildi.

KOLAJEN NEDİR?

Kolajen; vücutta deri, kemik, tendon, ligamentler başta olmak üzere pek çok organda bulunan bir yapısal proteindir. Vücutta en çok bulunan proteindir ve tüm vücut proteinlerinin üçte birini oluşturur. Bağ dokunun oldukça önemli bir bileşeni olan kolajen, dokuları yapıştırıcı gibi bir arada tutar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.