enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bakan Zeybekci Çardak’ta Açıklamıştı

Bakan Zeybekci Çardak’ta Açıklamıştı
27.11.2017
A+
A-

AK Parti, Çardak’ta 6’ncı olağan ilçe kongresini yaptı. Kongreye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.Burada ekonomi hakkında olumlu gelişmeler yaşanacağını söylemişti.İran ziyaretini gerçekleştiren Bakan Zeybekci, burada ticari ve işbirliği  protokolünün imzalanması ile akıllara İran’ın dünyaca ünlü altın madenlerinin Türkiye pazarından Dünyaya aktarılması konusunda anlaşmaya varıldığı getirdi.

Bakan Zeybekci, salonu dolduran partililerine seslendiği konuşmasında, merde bile muhtaç olmayacak bir Türkiye ve Türk Milleti için gece gündüz durmaksızın çalıştıklarını söyledi. İsviçre’den gelir gelmez Denizli’ye döndüğünü, salondan çıkınca da yine yurtdışına, Tahran’a gideceğini anlatan Zeybekci, “Artık milleti temsil eden yerlerde, dışarıdan konan kurallara uyanlar değil, kuralı kendi koyanlar var. Kural koyanların adamlarına uyanlar değil, artık milletin adamları işbaşında. Artık koalisyonlar dönemi de bitti. Yüzde 50’den 1 fazla oy alanlar, bu ülkeye hizmet edecek. Türkiye’ye güçlü iktidar ve milli bir muhalefet lazım. Referandumda halkımız işte buna ‘Evet’ dedi. İhracatta rekorlar kırıyoruz. Dünya kazan biz kepçe dolaşıyoruz. Durmadan koşuyoruz. Nereye peki? Değil namerde, merde bile muhtaç olmayacak bir ülke ve millete doğru koşuyoruz” dedi.

Denizli ve teşkilatlarıyla ilgili de konuşan Bakan Zeybekci, “Denizli için ‘Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak’ dedik; oldu mu? Oldu. Artık siyasetin de lider şehirlerinden biri! İşte tüm bunlar Allah’ın izniyle, siz istediniz diye oldu. Tüm bu başarılar sizin duaları ve çabalarıyla oldu. Şimdi işte bunun karşılığında, nereye gitsek halkımız size dua ediyor; ‘Allah sizden razı olsun’ diyor” diye konuştu.

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Zeybekci, “Allah, mahcup etmesin. Siz istedikçe biz durmadan koşmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamlamıştı.

İran Altınları

Bakan Zeybekci Denizli’de gerçekleştirilen ilçe kongrelerinin ardından, İran ziyaretini gerçekleştirdi. Burada Sanayi ve Ticaret Bakanı Muhammed Şeriatmedari, Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Jassim bin Muhammed Al Sani ile Türkiye, İran ve Katar arasında Ekonomik İşbirliği ve Ticaretin Güçlendirilmesine” yönelik mutabakat zaptını imzalandı. Bu protokolün imzalanması ile akıllara İran’ın dünyaca ünlü altın madenlerinin Türkiye pazarından Dünyaya aktarılması konusunda anlaşmaya varıldığı düşünülüyor. Bakan Zeybekci’nin ekonomik iyileşme konusunda verdiği sinyalerden birini bu olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.