enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3792
EURO
34,9947
ALTIN
2.326,11
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çelikkol Mermer Galerisi muhteşem bir törenle açıldı

Çelikkol Mermer Galerisi muhteşem bir törenle açıldı
11.11.2021
A+
A-

Denizli’nin önemli markalarından Çelikkol Mermer, birbirinden değerli ürünlerini Çelikkol Mermer Galerisi’nde sergiledi. Galeri açılışına Musa Çelikkol, Mehmet Çelikkol ve Fatma Çelikkol Yavuzer ev sahipliğinde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan, Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, Ege Madenci İhracatçılar Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

‘Şu dağı devir taşları çıkar dediğinizde benim için kolaydır’

Çelikkol Mermer bünyesinde açılan galeri firmanın ürettiği ürünleri katılımcılara sergiledi. Açılışta konuşan Mehmet Çelikkol; Yaklaşık 20 yıldır mermer sektöründe çalışmaktayız. O günden bu yana titizlikle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugün burada Çelikkol Mermer Showroom ve Proje Atölyesi olarak karşınızdayız. Bugünden itibaren şirketimizi çocuklarımız daha ileri götürmek için canla başla mücadele edecek. En büyük destekçileri ben olacağım. Dünyada benim için en zor iş sahneye çıkıp konuşmaktır. Ama şu dağı devir taşları çıkar dediğinizde benim için kolaydır. Katılan herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

‘Amacımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımaktı’

Mehmet Çelikkol’un ardından söz alan Fatma Çelikkol Yavuzer; ”22 yıl önce Dedem Musa Çelikkol önderliğinde babam Mehmet Çelikkol, amcalarım Ramazan Çelikkol, Ali Çelikkol, Fikret Çelikkol Karaman’daki küçük fabrikamızda sektöre adım attılar. Bünyemize kattıkları üç ocak ile sektörde yerimizi sağlamlaştırdılar. Ailemizin attığı bu temeli güçlendirmek, genişletmek biz gençlere düştü. Eğitimlerimizi tamamladıktan sonra kuzenim Burak Çelikkol, kardeşim Tansu Çelikkol ve ben şirketimizin bünyesine katıldık. Amacımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımaktı. Bizim yegane görevimiz bize emanet edilen bu emeği özveriyle ileriye taşımak. Öncelikle çıktığımız bu yolda bize güvendiği, desteğini esirgemediği için teşekkürler baba. İnsanların yaşadığı yer güzel olmalı mottosu ile yola çıktığımız bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Çelikkol Mermer Galeri’sini yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizin isteklerini karşılamak için hizmete sunduk. Amacımız doğaltaşın güzelliğini, günlük hayatta kullana bilirliğini ve eşsiz mimaride kullanmayı kolaylaştırabilirmektir. Koleksiyonumuzda yerli doğal taşlarımız ve İtalya doğal taşlarını kullanmaktayız. Her geçen gün koleksiyonumuzu çoğaltmak, daha çok projede yer almak, butik kitleye hitap etmek ve istekleri kaliteden ödün vermeden sürdürmek amacımızdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Denizli protokolü Çelikkolları yalnız bırakmadı

Fatma Çelikkol Yavuzer’in konuşmasının ardından Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ege Madenci İhracatçılar Birliği Başkanı Mevlüt Kaya ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci konuşmalarını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardında Çelikkol Mermer Galeri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Açılış etkinliğin ardından Positive Live Project adlı grubun gerçekleştirdiği muhteşem bir konseri gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.