enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden esnaflara normalleşme açıklaması!

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden esnaflara normalleşme açıklaması!
11.05.2020
A+
A-

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Koronavirüs sürecinde esnafların durumu ve alınması gereken tedbirlere uyulması ile ilgili basın açıklaması yaptı. Başkan Mehmet Ali Erbeği, Şimdi normalleşme dönemine girmekteyiz. Bu dönemde kesinlikle rehavete kapılmamalıyız’ ifadelerini kullandı.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yayınladığı açıklama şu şekilde;

Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ortada bir pandemi var. Esnafımızda bu pandemiden maddi-manevi olumsuz olarak etkilenmiştir. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Devletimizde gerekli tedbirleri almakta, ihtiyaç sahiplerine de yardımlarını yapmaktadır.


Şimdi normalleşme dönemine girmekteyiz. Bu dönemde kesinlikle rehavete kapılmamalıyız. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Normalleşme döneminde açılan esnaflarımızın çok dikkatli olması gerekiyor.
Bu dönemde açılan esnaflarımızın kullanacağı malzemelerin, tek kullanımlık olacağından dolayı gider masraflarının arttığının bilincindeyiz. Ancak hiçbir esnafımız, fiyat listesinin üzerinde ücret alamaz. Giderleri artan esnaflarımız bağlı bulunduğu odasına dilekçelerini versin. İlgili Odalar da, Birliğimize rayiç taleplerini iletsin. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak üzerimize düşen görevi yaparız.
Hiçbir esnafımız, fiyat listesinin üzerinde ücret almasın. Belediyelerle ortak ekip kurup, fiyat listesi ve buna uyulup uyulmadığını kontrol edeceğiz. Bu kurala uymayan esnafımıza gerekli yaptırımları uygulayacağız.
Allahım; birliğimizi, beraberliğimizi, ve sağlığımızı bozmasın. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Gelecek olan Ramazan Bayramı ‘nızı şimdiden kutluyorum. Saygılarımı sunarım..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.