enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizli Gündemi’nin Konuğu Başkan Osman Zolan Oldu

Denizli Gündemi’nin Konuğu Başkan Osman Zolan Oldu
A+
A-

Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AYSİAD) geleneksel olarak düzenlediği “Denizli Gündemi” programının konuğu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AYSİAD) düzenlediği “Denizli Gündemi” programına konuk oldu. AYSİAD Denizli Şubesi’nde gerçekleşen programa Başkan Zolan’ın yanı sıra AYSİAD Denizli Şube Başkanı Hüseyin Erikler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AYSİAD Şube Başkanı Erikler, yeni yılın ilk etkinliğini Başkan Osman Zolan ile yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederiz. Tüketen bir milletten, üreten bir millete dönüşmek için biz işadamları Denizli’de üreterek, ihracat yaparak katkı sağlıyoruz. Başkanımız göreve geldiği günden beri her zaman sanayicileri desteklemiştir. İyi bir Denizli dediğimiz zaman bu işin uzmanı Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dır” dedi.

“Denizlimizin güzelliğine güzellik katmak için çalışıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, AYSİAD üyesi olmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Birlikte olursak beraber hareket edip, birlikte çalışırsak, sadece Denizlimiz değil ülkemiz içinde çok önemli işlere imza atarız. Denizli imrenilen bir şehir, içerisinde olduğumuz için bazen bunu fark edemeyebiliyoruz. Birçok özelliği bir arada bulunan Denizlimizde sanayimiz de çok önemli bir nokta da yer alıyor. Tekstili, mermeri, makine ve kablo sanayisi gibi çok güzel yatırımlar, işletmelerimiz var. Turizm anlamında da Dünya çapında çok önemli güzelliklere sahibiz. Pamukkale, antik kentler, doğal ve kültürel güzelliklerimiz bulunuyor. Biz yerel yönetimler olarak, Denizlimizin güzelliğine güzellik katmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.”

“Büyükşehir yatırımlarını anlattı”

Denizli’de gerçekleştirdikleri ulaşım, alt yapı, üst yapı ve diğer yatırımları anlatan Başkan Osman Zolan, “Benim geleceğim değil, şehrin geleceği daha önemli diyerek şehrimizin sorunlarını çözme yoluna girdik. Bu şehir bize emanet edildi. Yaptığımız eserler kalıcı olacak. Biz bir gün daha fazla koltukta kalma derdinde değil, bir fazla eser üretme derdindeyiz. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.