enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
31°C
Salı Çok Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C

Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi Gerçekleştirildi

Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi Gerçekleştirildi
29.06.2017
A+
A-

[dropcap]D[/dropcap]enizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası ihracatçı üyelerine yönelik Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi gerçekleştirildi. “Denizli Dış Ticarette Yeni Nesil İstihbarat Yöntemlerini Geliştiriyor” projesi kapsamında düzenlenen eğitim Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklendi.

Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi

Dış Ticaret İstihbarat Eğitimi

Eğitim 2 gün sürdü

Kurumların, üyelerinin dış ticaret kapasitelerini arttırmak için düzenlediği eğitim ile üyeler, yurt dışı pazar analizi, sektör analizi gibi konularda bilgiler aldı. İki gün süren eğitimin ilk günü teorik bilgilerden oluşurken ikinci gün uygulamalı araştırmalar gerçekleştirildi.

Eğitimde üyelere; Ticari İstihbarat, Hedef Pazar Araştırmaları, Rakip, Müşteri ve Alan İstihbaratı, İthalatçı Ülkelerin Tespiti, Rakip Ülkelerin Tespiti, Türkiye İhracatının Tespiti, Olası Hedef Pazarların Tespiti, Bilgi ve İstihbarat Veri Tabanlarının Oluşturulması, Bilgilerin İstihbarata Dönüştürülmesi, Webden Ticari Bilgi Arama ve Derin Webin Kullanımı konularında teorik bilgiler verildi.

Düzenlenen eğitimi değerlendiren kurumlar “Denizli ihracatta ülkemizin önemli şehirlerinden biri konumunda. 2017 yılı içerisinde ihracat sıralamasında 9. sıradayız. İlimizin ve ülkemizin ihracat kapasitesinin artması için bizlere çok görev düşüyor. Bu bakımdan üyelerimize ihracatta yeni yol haritası için bu eğitimi düzenledik. Bu eğitim ile üyelerimizin dış ticaret potansiyellerinin ve ihracat bilgilerinin artacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.