enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Ekonomist Türkiye’nin En Zenginlerini Açıkladı

Ekonomist Türkiye’nin En Zenginlerini Açıkladı
13.11.2017
A+
A-

Ekonomist Türkiye’nin en zengin ailelerini açıkladı. Listede 3 Denizlili aile kendine yer buldu.

Ekonomist Türkiye’nin en zengin kişi ve ailelerini belirlendiği, En Zengin 100 Araştırması’nın bu yıl 13’üncüsü yapıldı. Bu yıl da listeye girenler oldu, çıkanlar oldu. Dolar kurunda yaşanan tarihi zirve seviyeleri, Rusya krizi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi faktörler, listeyi bu sene etkileyen unsurlar oldu.

Turizm şirketleri düşüşte

Özellikle yurtdışı iş hacmi yüksek, kur riskinden korunan kişi ve aileler, listede daha üst sıralarda yer buldu. Yıldız Holding ve Yıldırım Holding buna en iyi örnekler olarak gösterildi. Bunun yanında özelikle turizmin iş hacmindeki payı yüksek gruplar listede aşağılara geriledi.

Koç Ailesi, Şahenk Ailesi ve Şevket Sabancı Ailesi yerini…

Koza Grubu’ndan sonra Anadolu’nun süper güçlerinden Boydak Ailesi ile Nakipoğlu Ailesi ise FETÖ soruşturmasıyla birlikte mal varlıklarını”şimdilik” kaybetti. Sonuçta yıllardır olduğu gibi bu yıl da Koç Ailesi, Şahenk Ailesi ve Şevket Sabancı Ailesi ilk üçteki yerlerini korumaya devam etti.

Denizli’den 3 Aile

Denizlili 3 aile Ekonomist’in hazırladığı Türkiye’nin en zengin kişileri ve aileleri listesine girdi. Babadağlı iş adamı Ahmet Nazif Zorlu önderliğindeki Zorlu Holding listeye 13’ncü sıradan girerken, Denizli’nin en önemli firmaları arasında yer alan Erikoğlu ve Abalıoğlu aileleri ortak iştirakleri Erbakır A.Ş ile liste 90-91’nci sırdan girdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.