enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

GEKA’nın 101. Toplantısı Denizli’de Gerçekleşti

GEKA’nın 101. Toplantısı Denizli’de Gerçekleşti
28.11.2017
A+
A-

Güney Ege Kalkınma Ajansı 101. Yönetim Kurulu, son dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri içeren gündem maddelerini değerlendirmek ve yeni yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Denizli Valiliği’nde toplandı.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Denizli Valiliği’nde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger toplantı öncesi yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bölge illerinin Valileri, Büyükşehir Belediye Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarından oluşan, bölgemizin kalkınmasına yönelik çalışan ve bu doğrultuda önemli kararlara imza atan Yönetim Kurulumuzun 101. toplantısını gerçekleştirmek üzere Denizli’de toplanmış bulunmaktayız.

Bugün, Ajansımızın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirirken aynı zamanda önümüzdeki dönemde yapılması planlanan proje ve etkinlikleri de görüşerek karara bağlayacağız.

Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla Ajansın yürüttüğü 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında şu ana kadar 68 adet proje başvurusu başarılı olarak ilan edilmiştir. Önümüzdeki dönemlerde Bölgemizde daha fazla kurumun bu destek programımızdan yararlanmasını bekliyoruz.

Mali Projeler Değerlendirildi

Ajansımızın Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarına yakından bakacağız.  Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerimizdeki gerçekleşmeleri ve 2018 yılı planlarımızı gözden geçireceğiz.

Ayrıca toplantımızda işbirliği taleplerini değerlendirerek, Bölgemizin turizm tanıtımı konusunda yapılan ve yapılabilecek faaliyetleri görüşeceğiz. Son olarak da Ajansımızın önümüzdeki dönem bölgemizin kalkınması için ilan edeceği Mali Destek Programlarının içeriği ve kapsamını istişare edeceğiz. Söz konusu gündem maddelerini Yönetim Kurulunca görüşüp, değerlendirip uygun bulunması halinde karara bağlayacağız.

Siz saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerimize, teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; toplantımızda alacağımız kararların Bölgemiz ve Ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.