enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

GESİFED, Üyelerine özel finansman desteği için Şekerbank ile protokol imzaladı!

GESİFED,  Üyelerine özel finansman desteği için Şekerbank ile protokol imzaladı!
27.08.2021
A+
A-

TR-32 bölgesinde yer alan Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki 11 dernek ve 1500’ü aşkın iş insanını bünyesinde bulunduran GESİFED bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Federasyona bağlı dernek üyelerinin iş hacmini ve üretimini artırmaya yönelik bankacılık işlemlerinin daha kolay ve uygun maliyetlerle yapılabilmesi için GESİFED ile Şekerbank arasında protokol imzalandı.

İmza töreni GESİFED Başkanı Oktay Mersin, Başkan Yardımcısı Okan Konyalıoğlu, Sayman Şule Yılmaz ile birlikte Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Zülhan Eralp, Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek, Denizli Şube Müdürü Fatma Ökten’in katılımı ile gerçekleşti.

 Anlaşma ile GESİFED üyesi Denizli, Aydın ve Muğla’daki işletme sahipleri, Banka’nın 36 aya varan vadeli, 6 aya kadar anapara ödemesiz dönemli avantajlı faiz oranlarıyla sunduğu ticari finansmandan yararlanabilecek. Şekerbank şubelerine başvuruda bulunan GESİFED üyeleri, indirimli olarak sunulacak finansman desteğinin yanı sıra Şekerkur üyesi de olarak döviz alım-satım işlemlerini anlık olarak gerçekleştirebilecekleri FX İşlem Platformu’ndan faydalanabilecek. Ayrıca bir yıl boyunca çek ve senet tahsilat ücreti ödemeyecek, internet ve mobil bankacılık kanallarından yapacakları EFT/havale işlemlerinden, POS cihazı talep etmeleri durumunda POS ücretinden ve ticari kart yıllık ücretinden de muaf olacaklar

GESİFED üyelerine ayrıca 1.500 TL,  3.000 TL, 5.500 TL ve 10.500 TL değerinde dört ayrı üyelik kapsamında da birbirinden farklı avantajlar sunulacak. 

GESİFED Başkanı Sn. Oktay Mersin konuyla ilgili açıklamada bulundu:“ Federasyon olarak amacımız üye derneklerimizin üretim ve iş hacimlerinin artmasına katkıda bulunmak ve böylece bölgesel ve ülke kalkınmasının sürdürülebilir olması yolunda destek olmaktır. Bu anlamda federasyon olarak ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda üyelerimize katkı sağlayacak projelere önem veriyoruz.  Şekerbank ile yaptığımız bankacılık işlemlerini kolaylaştıran bu protokolden her üç ilimizde bulunan üye derneklerimiz faydalanabilecektir. Yaptığımız bu projenin üyelerimize hayırlı olmasını diler ve takipçisi olacağımızı belirtiriz.” 

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu konuyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:  “Anadolu bankacılığının güçlü temsilcisi Şekerbank olarak, Anadolu’daki iş dünyası organizasyonları ile iş birlikleri yapmaya devam ediyor, işletme sahiplerine avantajlı finansman paketleriyle ulaşmayı sürdürüyoruz. Dört farklı paket halinde sunduğumuz nakit desteğinin Denizli, Aydın ve Muğla’daki işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz. Anadolu’nun her yerinde üretimi ve üreticiyi desteklemeye devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.