enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Sektörü Değerlendirmek İçin Toplandılar

Sektörü Değerlendirmek İçin Toplandılar
02.08.2017
A+
A-

Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaklık Deri İhtisas OSB İdari Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Honaz Kaymakam Vekili Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, heyet üyeleri ve yatırımcılar katıldı.

Sorunlar, Talepler ve Projeler Konuşuldu

Deri İhtisas OSB Başkanı Mehmet Güran, bölgenin tanıtımını yaptı. Denizli’de dericilik sektörü ile ilgili sorunlar, talepler ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Vali Hasan Karahan, Denizli’nin turizm ve sanayinin yanı sıra üretim sektörlerinde de öncü bir şehir olduğunu vurguladı. Deri işleme alanında bir Organize Sanayi Bölgesine sahip olunmasının önemine değindi. Bölgenin çevre İllerdeki yatırımcılara da hitap etmesinin önemine vurgu yapan Vali Karahan, doluluk oranının arttırılması ve Karma OSB’ye geçiş ile ilgili çalışmalara hız verilmesini söyledi.

Daha sonra gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.