enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Tavas Yatırım İlçesi Olacak

Tavas Yatırım İlçesi Olacak
27.07.2017
A+
A-

Tavas Belediyesi tarafından bugün basın mensuplarına ‘Yatırımcı Dostu Tavas’ adlı projenin sunumu yapıldı.  Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un yatırımcı iş adamları ile düzenlediği toplantıda yatırım projeleri anlatıldı. Akyol proje için;” Tavas’a yatırım yapan kazanıyor” sözlerini kulladı.

Turhan Veli Akyol

Turhan Veli Akyol

Belediye Başkanlığı ve  yatırım yapan iş adamlarının katıldığı toplantı ile  gerçekleşmiş ve gerçekleşecek projelerin sunumunun yapıldığı toplantı basın mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un ev sahipliğinde toplantıya Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Yeni Medya-Der Başkanı Sedat Kurt ve basın mensupları katıldı.

Akyol: ” Tavas’a yatırım yapan kazanıyor”

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol projeyi yapılanları ve yapılacakları anlattı. Akyol;”Tavas’ta son üç yılda yaptığımız çalışmalar neticesinde yapılan, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ve ilçemizin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın memleketi olması, tüm bu birikimler ilçemiz için büyük şanstır. Bölgemizde çok kapsamlı yatırımlar için uğraşıyoruz. Bunlardan bir tanesi gündemde olan TOKİ yatırımları başladı. 226 konutlu bu yapı 12 ay içinde ilgili firma anahtar teslim yapılacağını söyledi.”dedi.

 SGK Hizmet İlçe Binası yapılıyor

Başkan Akyol SGK Hizmet İlçe binasının kazım işlemlerinin bittiğini ve 180 gün iş gününde hazır olacağını belirtti. Akyol yatırımların durmaksızın devam edeceğini söyledi. Akyol yeni Hükümet Binası ve Adliye Sarayı’nın da şuanda yatırım programında olduğunun müjdesini de verdi. Bunların hepsinin ‘Yatırımcı Dostu Tavas’ın altyapısı olduğunu belirtti.

Bakan, milletvekilleri ve yöneticilerimizin ortak çalışmalarına değinen Akyol, “2017 Tavas’a iyi gelecek demiştik. Gelinen noktada sloganının içinin dolduğunu görüyoruz. 2017 ilçemize iyi geldi. İyi gelmeye de devam edecek. Bu süreçte 1000 kişilik amfi tiyatro yapıldı. Hayalimiz vardı hayal et niyet et gayret et gerçekleştir ve tevekkül et dedik. Hayaller gerçeğe döndükçe keyif alıyoruz” feci. Belediye olarak enerji alanında da önemli yatırımlar var” diyen Akyol, “Bin megavatlık enerji Karahisardaki 87 bin metrekarelik alanda yapılacak. İlbank kredimiz onaylandı. Bakan, Büyükşehir ilçesi olması nedeniyle senkronize çalışmanın faydaları var. Kurumsal kimlik kazanan Belediyemiz değişim ve dönüşüme devam ediyor. Tavas’ta yatırım yapan kazanıyor. İzmir’den yatırım için gelen iş adamlarımız var” dedi.

” Tavas’a yatırım yapan kazanıyor” sunumu Başkan Akyol’un anlattığı slayt gösterisi ile son buldu. İlçe’de yatırımların artacağını belirten Akyol, toplantının ardından basın mensuplarına ve yatırımcılara yemek verdi.

[highlight]Daha Fazla Tavas Haberi için tıklayınız[/highlight]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.