enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5997
EURO
34,8055
ALTIN
2.500,72
BIST
9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Tefenlili Yeni Zahire Pazarı Hakkında Konuştu

Tefenlili Yeni Zahire Pazarı Hakkında Konuştu

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Borsa üyelerine hitaben “Yapılacak olan yeni Zahire Pazarı’nı kullanacak olan sizlersiniz. Bu bakımdan projeyi hayata geçirebilmek için sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var” dedi.

Denizli Ticaret Borsası, Kumkısık Mevkiisinde yapılması planlanan yeni Zahire Pazarı’nın projesi için üyeleri ile görüşerek onların görüş ve önerilerini dinledi. DTB toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Borsa üyeleri katılım gösterirken, Başkan Tefenlili sunum eşliğinde yeni Zahire Pazarı’nın alanı ve projesi hakkında üyelere bilgiler aktardı.

”Çalışmalara Yoğunluk vereceğiz”

Toplantıda konuşan Borsa Başkanı İbrahim Tefenlili “Siz tüccarlarımızın uygun koşullarda alım satım, depolama yapabilmeleri için ilimizde yeni Zahire Pazarı’nın kurulması gerekmektedir. Bu bağlamda İzmir asfaltı üzerinde, Kumkısık mevkiinde mülkiyeti Borsamıza ait olan 23 bin 150 metrekarelik arazimizde Zahire Pazarı’nı kurmayı planlıyoruz. Kurulacak olan pazar tarım ürünlerinin alınıp satıldığı, uygun koşullarda depolandığı bir ticaret merkezi olacak. Konumu itibariyle şehrimizin birçok noktasından kolay ulaşılabilecek bir pazar yeri olacak. Arazimizin dolgusu yapıldı, uzun yıllar hizmet verecek pazar yeri kuracağız. Burayı kullanacak olan sizlersiniz, kurulacak olan pazar yerindeki depoların yatay mı yoksa silo şeklinde mi olacağına, depoların büyüklüğüne siz karar vereceksiniz. Beklentileriniz doğrultusunda çalışmalara yoğunluk vereceğiz” dedi.

Üyelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara hız verecek olan Denizli Ticaret Borsası, projeyi planlayarak hayata geçirecek. Projenin maliyetleri ile ilgili çalışma yapılacağını belirten Başkan Tefenlili “bir sonraki toplantıda maliyetleri de çıkartarak isteyen üyelerimize alan tahsis edeceğiz, çalışmalarımız hız kazanacak” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.