enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4967
EURO
34,5866
ALTIN
2.497,31
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

TÜMSİAD’dan Başkan Zolan’a Ziyaret

TÜMSİAD’dan Başkan Zolan’a Ziyaret
A+
A-

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği yeni yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan yeni yönetime başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜMSİAD) yeni yönetimini kabul etti. TÜMSİAD Başkanı Cavit Armağan ziyarette yaptığı konuşmada, yeni yönetim olarak bayrağı devraldıklarını belirterek, “Biz de bu bayrağı bizden sonrakilere devredene kadar en iyi şekilde hizmet edeceğiz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. TÜMSİAD’ın çalışmaları herkesi kucaklayan bir şekilde devam ediyor. Sizlerle birlikte TÜMSİAD daha ileriye gidecek, daha güzel hizmetlerin altına imza atacak. Hep beraber Denizli’ye hizmet edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.