enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5960
EURO
34,8231
ALTIN
2.412,67
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Vali Karahan, Faber Mermer Ve Ozan Tekstil’i Ziyaret Etti

Vali Karahan, Faber Mermer Ve Ozan Tekstil’i Ziyaret Etti
17.10.2017
A+
A-

Denizli Valisi Hasan Karahan, bazı sanayi kuruluşlarında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Faber Mermer’i ziyaret eden Vali Karahan, Faber Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cinkaya tarafından karşılandı. Cinkaya ile bir süre görüşen Karahan, fabrika ve üretim safhaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Hasan Karahan daha sonra Ozan Tekstil’i ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Katrancı ve Başkan Yardımcısı Ozan Katrancı tarafından karşılanan Vali Karahan, fabrika hakkında bilgiler aldı.

Tekstilin başkenti olarak bilinen Denizli’nin sanayinin her alanında önemli kuruluşlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan; “İhracatta ilk sekiz içinde yer alan Denizli’de sadece tekstil üretimiyle sınırlı kalmayıp sanayi çeşitliliğinin arttırılması hem Denizli, hem de ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor. Müteşebbis Denizlili işadamlarımız sanayinin ve üretimin her alanında ekonomimize önemli katkıda bulunuyor. Verdikleri bu katkı da her yıl artarak devam ediyor. Sanayinin her alanında yer alan sanayicilerimize teşekkür ediyor, işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.