enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5161
EURO
34,8074
ALTIN
2.475,62
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Neden Kabak Lifi Kullanmalıyız?

“Neden Kabak Lifi Kullanmalıyız” sorusu kafanızda dönüyor ve her banyoya girdiğinizde elinize alıp geri bırakıyorsanız bu yazıyı mutlaka okuyun. Kirlerinden arınmak için her yolu deneyen insanoğlu aradığı en doğal çareyi kabak lifinde bulmuştur diyebiliriz. Kabak lifi nasıl yapılır, nasıl kullanılır, neden kullanılmalı gibi sorularınıza yanıtlar burada.

Neden Kabak Lifi Kullanmalıyız?
10.12.2018
A+
A-

“Neden Kabak Lifi Kullanmalıyız” adlı bu içerik vücudunda yüzeysel olarak sıkıntısı olan kişiler için çok yardımcı olacak bilgiler içeriyor.

Kabak lifi kabağın özellikle kurutularak kabuklarının soyulmasıyla elde edilir. Lifler kuruyken sert bir yapıya sahiptir fakat gözünüz korkmasın. Kullanmaya başlamadan önce birkaç dakika sıcak suda bekletirseniz yumuşamaya başladığını göreceksiniz.

Neden Kabak Lifi Kullanmalıyız?

♦Yüzde dairesel hareketlerle kullanıldığı zaman ölü hücrelerden arındırır.

♦Sivilce, akne, siyah nokta gibi oluşumları azaltır.

♦Cildi derinlemesine temizler.

♦Bacakta ve kalçada dairesel hareketlerle kullanıldığı zaman selülit ve çatlakların önüne geçmede yardımcı olur.

♦Kullanıldığı bölgede kan dolaşımını hızlandırır.

♦Cildin daha canlı, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar.

♦Vücuttaki batık kıllardan kurtulmada yardımcı olur.

♦Gözenekleri açar ve nefes almasını sağlar.

♦♦En doğru sonucu almak için doğal yağlar ve ya doğal sabunlarla kullanmak en etkili yöntem olacaktır.

Yüzünüz ve cildiniz için ayrı ayrı lifler kullanmalısınız. Çünkü yüzünüz vücudunuzun geri kalanına göre daha narin yapıdadır. Onun için orta sertlikte ve yüz için özellikle imal edilmiş kabak lifleri kullanmanız daha iyi olacaktır. Aktarlardan ham şekilde kabak lifi edineceğiniz gibi Watsons, Gratis ve Rossman gibi kişisel bakım ürünleri satan mağazalardan da edinebilirsiniz.İnternet üzerinden de satışları yapılmaktadır. Fiyat aralığı 5-20 lira arasında değişebilmektedir. Kullanım ömrünü kullanma sıklığınız belirler tabii ama en geç 2 ayda bir değiştirmek gerekmektedir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.