enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Altınoluk:”İnsanlar geçmişe özlem taşıyor”

Altınoluk:”İnsanlar geçmişe özlem taşıyor”
07.10.2021
A+
A-

Medya ve yapımcılığın iç içe geçtiğini söyleyen Altınoluk, yeni düzenlemelerin gelmesi gerektiğini ifade etti. Başarılı yapımcı, Dijital müzik piyasası hayatımıza girdiği 2006 senesinden beri şu an en üst düzeyde ve telif hakkı kayıpları da maalesef her geçen gün artmakta. Bu konuda yetkilelerin mutlaka önlem alması gerek. Bu kadar geniş yelpazeli bir sektörde her bir kayıp bizim için çok üzücü” dedi. 

Altınoluk ” Günümüzde kesinlikle geçmişe dönük bir özlem var. Her şeyin dijitalleştiği dünyada son iki yılda plak satışlarında dikkat çekici bir artış var. İnsanlar geçmişe özlem taşıyor. Geçmiş özleniyor ve hala ilgi çekici geliyor” dedi. 

Altınoluk” Pandemi sürecinde en çok etkilenen sektörlerden biride müzik oldu. Pandemi süreci bizlere müziğin insan için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Müzikle uğraşan insanlar bu süreçte çok zor dönemler geçirdi. Bu konuda da kesinlikle yeni çalışmaların yapılması lazım” dedi. 

Dünyanın artık her anlamda dijitale dönüştüğünü söyleyen Altınoluk, müzik ve sanat faaliyetleri dijital anlamda günümüzde başı çekmeye devam ediyor. Bu konuda ne kadar çok yenilik ve düzenleme yaparsak, o kadar sanatımızı ileriye taşırız ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.