enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Başkan Yetiştiren Öğretmenin Kitabı Büyükşehir Kültür Yayınlarına Girdi

Başkan Yetiştiren Öğretmenin Kitabı Büyükşehir Kültür Yayınlarına Girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları bugün Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve yazarların katılımı ile tanıtıldı. Bu yıl Büyükşehir tarafından yayınlanan kitapların arasında Polifonik Müziğin Yorumu kitabı ile Başkan Osman Zolan’ın müzik öğretmeni Hasan Hüseyin Yılmaz da vardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Büyükşehir Kültür yayınlarına giren 30 kitap bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda tanıtıldı. 30 büyük eserin tanıtımını tek tek yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yazarlara Denizli Kültürüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Zolan tanıtım toplantısında Polifonik Müziği Yorumu adlı kitabı tanıtan Hasan Hüseyin Yılmaz’ın kendisinin müzik öğretmeni olduğunu söyledi. Hasan Hüseyin Yılmaz’ın Başkan Zolan gibi öğrencileri yetiştirdikten sonra kitap yazmaya başladığı öğrenildi.

Başkan Zolan’ın Müzik Notunu Açıkladı

Toplantıya katılan basın mensuplarından Ahmet Deda’nın Hasan Hüseyin Yılmaz’a sorusu toplantıda renkli anların yaşanmasına neden oldu. Ahmet Deda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın müzik dersinin kaç olduğunu sorması üzerine Hasan Hüseyin Yılmaz;”Osman Zolan öğrencilik hayatında da şimdi de gayet kibar biriydi. Müzik dersinin ise hatırladığım kadarıyla 8 veya 9’da aşağı olduğunu sanımıyorum”dedi. Bu cevap salonda gülüşmelere ve renkli anlara yaşanmasına neden oldu.Ayrıca Hasan Hüseyin Yılmaz’ın Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’ın da hocası olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.