enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5561
EURO
34,9867
ALTIN
2.425,66
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Ceren Atmaca kanseri yendi kitap yazdı

Denizli’de kanser tedavisi gören Ceren Atmaca, tedavi sürecinde kitap yazdı. Atmaca, ‘Sen Yoksun Ben Varım’ adını verdiği kitabında hayatından kesitlerin de yer aldığını söyledi.

Ceren Atmaca kanseri yendi kitap yazdı
19.03.2021
A+
A-

Denizli’de kanser tedavisi gören genç kadın tedavi sürecinde kitap yazmaya başladı. Atmaca kitap yazdığı tedavi sürecinin sonunda kanseri yendi. Şifayı kitaplarda ve yazmakta bulduğunu söyleyen 34 yaşındaki Ceren Atmaca, ‘Babamın vefatından 3 ay sonra kanser hastalığına yakalandım. Ameliyat ve kemoterapi tedavisi süresince şifayı kitaplarda aradım ve sonunda editörlük yapmaya, en sonunda da yazmaya karar verdim. Kurgu roman türü olan kitabımda okurlar kendi hayatımdan kesitler bulacak, zorlu mücadeleme tanık olacak’ dedi.

‘Sen Yoksun, Ben Varım’ adlı kitap, kurgu roman türünde yer alıyor ve yazar Ceren Atmaca’nın hayatından da kesitler taşıyor. Atmaca daha önce de fanatiği olduğu Beşiktaş’ın bir dönem ünlü olan futbolcusu İbrahim Toraman’ı görmek istemesi ve Toraman’ın da kendisine verdiği olumlu yanıtla da gündeme gelmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.