enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

‘Çifte Diplomalı Manyak’ Yaşar Kayrakçı’dan Kaldırımlara Trafik Polisi Koyulsun Önerisi Geldi

‘Çifte Diplomalı Manyak’ Yaşar Kayrakçı’dan Kaldırımlara Trafik Polisi Koyulsun Önerisi Geldi
A+
A-

Türkiye’de ‘Çifte Diplomalı Manyak’ kitabı ile büyük bir şöhrete ulaşan Yaşar Kayrakçı Denizli’de müdavimi olduğu Face Food Cafe’de çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Kayrakçı, kaldırımlara trafik polisi koyulsun önerisi ve Türk halkına verdiği mesajla yine gündem oluştaracak açıklamalarda bulundu.

 

Aslen Çal Akkent’li olan Yaşar Kayrakçı iki üniversite bitirdi. Gazetelerde köşe yazarlığı, futbol hakemliği, hastane yöneticiliği gibi onlarca iş yapan Kayrakçı Çifte Diplomalı Manyak kitabı ve internette yayınlanan videosu ile büyük bir şöhrete kavuştu.

Youtube’da yayınlanan röportajı ile 36 milyon gibi inanılmaz bir rakama ulaşan ‘Çifte Diplomalı Manyak’ ulaştığı şöhret ve kitabı hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

‘ÇİFTE DİPLOMALI MANYAK’TAN KALDIRIMLARA TRAFİK POLİSİ ÖNERİSİ

TÜRK HALKINA MESAJI VAR

‘ÇİFTE DİPLOMALI MANYAK’ YAŞAR KAYRAKÇI’NIN yeni videoları ve özel açıklamaları çok yakında sizlerle olacak.

Kitabını Tanıttı

Sosyal Medyada ‘Çifte Diplomalı Manyak’ olarak ünlenen Yaşar Kayrakçı 6 Aralık 2017’de  basın mensuplarına ‘Çifte Diplomalı Manyak’ adlı kitabını tanıttı.dünyanın her yerinden kitabını isteyenlerin olduğunu dile getirdi. Amacının ise 200 bin satışa ulaşmak olduğu söyledi.

Kayrakçı ”Çifte Diplomalı Manyak” Kitabını Tanıttı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.