enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5017
EURO
34,7771
ALTIN
2.490,70
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C

Denizlili Arkadaşlardan İstanbul’da Sıra Dışı Kafe

Denizlili Arkadaşlardan İstanbul’da Sıra Dışı Kafe
A+
A-
Çocukluk Arkadaşlarından Sıra Dışı Kafe
Çocuklukları Denizli’de geçmiş 2 arkadaş İstanbul’da sıradışı bir kafe açtılar. Açtıkları kafe ile kafecilik anlayışına farklı bir bakış açısı getiren iki ortağın işletmesinde müşteriler kafede beğendikleri her şeyi satın alabiliyorlar.
 
Çocuklukları Denizli’de geçmiş iki genç girişimci dostluklarını sıradışım bir kafe ortaklığı ile başka bir boyuta taşıdılar. İstanbul Abbağağa’da Sold Abbasağa ismi ile açtıkları kafe ile yeni bir konsept oluşturan genç ortaklar, kafelerinde sadece yiyecek,içecek hizmeti vermiyorlar.

Beğendiğini Satın Alabilirsin

İki ortak açtıkları kafede birçok ürünü bulundurarak müşteriye satın alma şansı veriyor. Sanatçıların tasarımlarını ve birçok eşyayı kar amacı gütmeden satın aldıkları fiyata müşterilerle buluşturuyorlar. Bu farklı kafe anlayışı öğrenciler ve semt insanları tarafından ilgi ile karşılandı. Kafe İstanbul’daki Denizlilerin de buluşma noktası oldu.

Kapitalizme Karşı

Kafe ortaklarından biri olan Oğulcan Aydoğmuş, Denizlidedahaber.com’a verdiği röportajda;”Kafemizi bu konseptte açımış olmamızın sebebi, sosyal bir sorumluk projesini hayata geçirmekti. Burada sanatçıların eserleri kar amacı gütmeden müşterilerle buluşturuyoruz. Bunu bizim kapitalizm karşı duruşumuzun bir simgesi olarak tanımlayabilirim. Kafemizde konserler, film gösterileri yapıyoruz. Atölyesi olmayan ve ismini duyuramamış sanatçıların eserlerini sergiliyoruz” dedi.
SOLD Abbasağa’yı instagramdan @soldabbasaga kullanıcı ismiyle takip edebilir, İstanbul’da Beşiktaş’a yolunuz düşerse bir kahve içmeye ve mekanı yakından göreye uğrayabilirsiniz.  
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.