enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Dünya Mutfağı Labada Gurme ile Denizli’de

Denizli’de geleneksel tatların ve İtalyan mutfağı başta olmak üzere Dünya mutfağı klasiklerinin yer aldığı Labada Gurme restoran Merkezefendi’de açıldı.

A+
A-

Bereket Enerji Grubu ortaklarından Ceyhan Saldanlı’nın Oğlu Baran Saldanlı’nın eşi Gonca Saldanlı’nın işletme sahibi olduğu Labada Gurme’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşlıoğlu, Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Labada Gurme’nin İşletme Sahibi Gonca Saldanlı ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Labada Gurme sahibi Gonca Saldanlı, Birçok şef ile fikir alışverişinde bulunduklarını, Denizli’de mevsiminde ve kaliteli günlük taze ürünler kullanan, zengin menüsüne dünya mutfağından da örnekler katan, kendine özgü konsepti ile bir restoran kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Labada Gurme hakkında bilgiler veren Saldanlı, “Hem çok tanıdık hem de içerisinde farklılıklar barındıran bir restoran olarak iddialı bir alternatif oluşturuyoruz. Restoranın dekorasyonunda misafirlerin keyifle ve uzun saatler geçirebilecekleri bir mekan olmasına özen gösterdik. Lezzetli menüsünde; kahve ve çay çeşitleri, soğuk taze sıkım içecekler, atıştırmalıklar ve tatlılarda da iddialıyız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.