enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı

Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı

 Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı. Yüzlerce yazar ve yayınevinin Denizlililerle buluşacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı, ilk günden yoğun ilgi ile karşılandı. Resmi açılış töreni 31 Mart 2018 Cumartesi saat 11:00’de gerçekleştirilecek fuar İlber Ortaylı’dan Leyla İpekçi’ye, Kahraman Tazeoğlu’ndan Saba Tümer’e kadar birçok ünlü yazarı ağırlayacak.

 Kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür  Merkezi’nde (EGS) düzenlenen fuarın resmi açılış töreni 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek. Yüzlerce yazar ve yayınevinin Denizlililerle buluşacağı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı, ilk günden yoğun ilgi ile karşılandı. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuara İlber Ortaylı’dan Leyla İpekçi’ye, Kahraman Tazeoğlu’ndan Saba Tümer’e kadar birçok ünlü yazar ve yayınevi katılacak. Her gün birçok ünlü yazarın katılacağı fuarda ayrıca Denizlili yazarlar ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri de olacak.

İmza programları, söyleşi ve konferanslar

150 yazar ve 220 yayınevinin katıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı’nın onur konuğu Klasik Türk Edebiyatı ve Türk Tasavvuf Edebiyatı’nın en büyük yazarlarından biri olarak kabul edilen Denizlili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tatcı olacak. Mustafa Tatcı, okurlarıyla 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14:00’de düzenlenecek söyleşi ve imza programında buluşacak. Fuarda en çok merak edilen yazarlardan biri olan Ali Lidar da 31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 14:00’de fuar alanında olacak. 1 Nisan 2018 Pazar günü ise Saat 14.00’de Canan Tan ve Kahraman Tazeoğlu gibi ünlü kalemler de Denizlililerle buluşacak.

Etkinlik Takvimini Denizlidedahaber.com’dan takip edebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.