enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Mehmet Kaya Dans, Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi açılıyor

Denizli’nin ilk baleti ve Kafkas hocası Mehmet Kaya’nın öncülüğünde dev bir eğitmen kadrosu ile Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin dansın, tiyatronun, müziğin ve spor birarada olacağı merkez açılıyor. Mehmet Kaya Dans Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi 7 Mart Cumartesi günü görkemli bir açılışla eğitimlerine başlayacak.

Mehmet Kaya Dans, Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi açılıyor
A+
A-

Dansı, tiyatroyu, müziği ve sporu bünyesinde barındıracak Mehmet Kaya Dans Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi hizmete açılıyor. 42 eğitmen ve 250 öğrenci ile eğitim hayatına başlayacak olan merkez enizli’nin ve Ege Bölgesi’nde bir ilk olacak. Denizli’ye sosyal alanda büyük bir katkı sağlayacak fikrin ortaya atılmasını sağlayan Denizli’nin ilk baleti ve kafkas hocası Mehmet Kaya, eğitmenlerle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde(DGC) yaptığı basın toplantısı ile merkezin açılışına tüm vatandaşları davet etti.

Mehmet Kaya Dans Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi eğitmenleri DGC’de hayata geçirdikleri projeyi anlattılar. Projenin sahibi Mehmet Kaya açıklamalarına”26 yıllık dans hayatımıza devam ederken, Denizli’de hatta Ege Bölgesi’nde olmayan dans, müzik ve sahne sanatları merkezini kurmaya karar verdik. Denizli’nin ilk baleti ve kafkas hocası olarak bu işe girmeye karar verdik.”diyerek başladı.

42 EĞİTMEN 24 DALDA EĞİTİM

Merkezin vereceği hizmeti ve kapsamını anlatan Kaya,”Sanat merkezimizde 42 profesyonel hocamızla çalışacağız. Hocalarımızın hepsi alanında uzman kişilerden. Bale, zumba, bağlama kursları, gitar kurları ve aklınıza gelebilecek her alanda eğitimler vereceğiz. 24 dalda öğrencilerimizi eğiteceğiz. Dans, tiyatro ve müziğin birarada olacağı tek yer olacak. Örneğin bağlama hocalarımız Denizli’nin en iyi isimleriden olan Sadi Cesuroğlu, Ümit Eren, Soner Bektaş ve Damla Yılmaz olacak. 1 hafta önce başlattığımız kayıtlarımızda 250 öğrenci kaydına ulaştık. Beklentimiz 800 civarında. Kayıt için alt yaş 4 iken üst sınırımız bulunmuyor.”dedi.

AÇILIŞ 7 MART’TA

Merkezin yarın etkinliklerle açılacağını belirten Kaya,”Merkezimizde aileleri de eğitimlere dahil edeceğiz. Çocuklarını getiren aileler kurslarımızdan faydalanabilecek. 7 Mart Cumartesi günü saat 18:00’da açılışımızı gerçekleştireceğiz. Merkezimizi Albayrak Meydanı’nda 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın olduğu bölgede konumlandırdık. Gazeteci arkadaşlarımıza ise kurslarımız ücretsiz olarak hizmet verecek.”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.