enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5082
EURO
34,5613
ALTIN
2.493,58
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Sevim Say ‘Ben Haberdeyken’ Kitabı İle Okurlarla Buluştu

Sevim Say ‘Ben Haberdeyken’ Kitabı İle Okurlarla Buluştu
A+
A-

22 yıldır Denizli Basın Sektörü’nde çalışan Gazeteci Sevim Say’ın haber anılarından oluşan ve Mavi Nefes Yayınevi tarafından basılan “Ben Haberdeyken” isimli kitabı yayın hayatına ‘merhaba’ dedi.

Bekilli’de İmza Töreni

22 yıldır Denizli Basın Sektörü’nde çalışan Gazeteci Sevim Say’ın haber anılarından oluşan ve Mavi Nefes Yayınevi tarafından basılan “Ben Haberdeyken” isimli kitabı yayın hayatına ‘merhaba’ dedi. Denizli basın sektörüne 22 yılını veren Gazeteci Sevim Say, gittiği haberlerdeki anılarını kitaba dönüştürdü. Mavi Nefes Yayınevi tarafından basılan “Ben Haberdeyken” isimli kitabı yayın hayatına adım atan Say, ahde vefa olarak kitabının ilk tanıtım imzasını bayramda ilçesi olan Bekilli’de gerçekleştirecek.

Gazeteci Sevim Say, bayram sonrası kitap tanıtım ve imza gününü de Gazeteciler Cemiyeti’nde basın emekçisi arkadaşları ve sevenleri eşliğinde yapacak. Bir kitabın ortaya çıkana kadar geçen sürenin, bir bebeğin dünyaya gelişi kadar heyecan, beklenti ve mutluluk verdiğini söyleyen Say, kısa bir süre sonra ikinci kitabını hazırlamaya başlayacağının sinyallerini de verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.