enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5866
EURO
34,8481
ALTIN
2.504,29
BIST
9.677,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ünlü Oyuncular Denizli’ye Geliyor

Ünlü Oyuncular Denizli’ye Geliyor
29.03.2018
A+
A-

Dünya’da Charlie Chapline Komedi Ödülü’ne sahip ve Guniess Rekorlar Kitabı’na adını yazdıran tiyatro oyunu Şen Makas, dev oyuncu kadrosu ile Denizli’ye geliyor.

 1979 yılından bu yana Boston’da aralıksız sahnelenen ve Amerika tiyatro tarihinin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen ve Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan interaktif komedi Şen Makas, Denizli’de izleyicisiyle buluşmak için hazırlanıyor.

26 Nisan’da Denizli’de

Şen Makas, 26 Nisan Perşembe günü saat 20:30’da EGS Kongre Kültür Merkezi’nde Nedim Saban imzasıyla yepyeni bir yorumla sahneye taşınacak oyun, Melek Baykal, Veysel Diker, Ebru Saçar, Cem Güler ile harika saatler geçirecek.

Çağın Organizasyon’un Organizatörü Ahmet Çağın, “Dev kadro ile Denizli’de sergilenecek ödüllü muhteşem oyunu kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. 26 Nisan’da sahnelenecek oyunu kaçırmamak için hemen biletlerinizi alın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.