enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,1349
ALTIN
2.310,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Zamansız Kadınlar Denizli’deydi

Zamansız Kadınlar Denizli’deydi
A+
A-

DEGİAD’TAN UNUTULMAZ 8 MART ETKİNLİĞİ
ZAMANSIZ KADINLAR DENİZLİ’DEYDİ

Denizli Genç İş Adamları Derneği(DEGİAD) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında unutulmaz bir etkinlik düzenledi. “Zamansız Kadınlar” gösterimi ile Cumhuriyet tarihinin ilklere imza atmış pek çok kadınının sahneye koyulduğu etkinlikte izleyenlere ‘Türk Kadını’nın bugüne kadar neler başardığı anlatıldı.

[box type=”shadow” ]DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen etkinlikte Latife Hanım’ı canlandırdı. Sözkesen etkinlik ardından duygularını ifade etti.

[/box]

Türkiye’nin kurtuluşu ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında Türk ulusuna ilkleri yaşatan kadınlar Denizli’de can buldu. DEGİAD’ın Zamansız Kadınlar etkinliğinde Araştırmacı Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı’nın anlatımıyla gerçekleşen etkinlikte ilklere imza atmış Türk Kadınları Denizlili kadınlar tarafından canlandırıldı. Yazar Kalıpçı’nın araştırmalarına dayandırdığı anlatıları ile Türk Kadınlarının sadece Türkiye’de değil dünya için gerçekleştirdiği ilkler anlatıldı.

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı ve DEGİAD’ın iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik Cafer Sadık Abalıoğlu Vakfı Salonu’nda gerçekleştirildi. “Zamansız Kadınlar” ismi ile gerçekleştirilen etkinlikte geçmişten 18 kadın dönemin kıyafetleri ile podyuma çıktı. Yazar Kalıpçı’nın anlattığı hikayeleri ile izleyenler büyükleyen etkinlik Zübeyde Hanım’ın Mustafa Kemal Atatürk’ün temsili ile sona erdi.

[box type=”shadow” ]Etkinlikten Kareler

 

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.