enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde heyecan artıyor

Denizli sanayicisinin büyük bir katkı sağlayacak Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaat çalışmaları sürüyor. MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı,” 2 milyon 500 bin metrekare alanımızda yol, park, bahçe gibi sosyal tesisler ortaya çıktığında yatırımcılarımıza 1 milyon 100 bin metrekare yer kalıyor. Şuanda bu alanın tamamı yatırımcılara verildi.”dedi.

Denizli Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde heyecan artıyor
14.03.2021
A+
A-

Denizli’nin Gürlek Mahallesi’nde inşaatı devam eden Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve iş insanları incelemelerde bulundu.

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı inceleme gezisinin ardından,”Denizli’de Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurmak bizim için bir hayaldi. Denizlimizin en büyük arzu ve isteği buydu. Bugün bu hayalin gerçekleşmesine şahitlik ediyoruz. Makine İhtisas OSB tüm resmiyetine kavuştu. Artık Buna vesile olan, güvenen, destek veren tüm sanayicilerimize teşekkür ediyoruz. Makine İhtisas OSB’nin yanında çalışmaları devam eden Denizli-Aydın Otoyolu OSB’nin cazibesini biraz daha arttırmış oldu. Burada yüksek kalite ürün üreten sanayicilerimiz ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlayacak. 2 milyon 500 bin metrekare alanımızda yol, park, bahçe gibi sosyal tesisler ortaya çıktığında yatırımcılarımıza 1 milyon 100 bin metrekare yer kalıyor. Şuanda bu alanın tamamı yatırımcılara verildi. Bize bu alanı ilk Nihat Zeybekci bakanımız önerdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bize büyük destek verdi. Sanayi Odamızın önderliğinde yürüyen Makine İhtisas OSB, Milletvekilimiz Şahin Tin’in katkılarıyla hayata geçti.”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise;”Makine İhtisas OSB bizi heyecanlandıran bir yatırım. Mehmet kardeşimizin başkanlığını yaptığı MAKSİAD bu konuda çok arzu etti, çok gayret etti. Denizlimizin bu durumla ilgili en büyük sorunu yerdi. Yoğun bir çalışma ile yer temini sağlandı ve bugün bir hayal gerçek oluyor”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.