enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

1 dakika ara ile önce Çardak sonra Bozkurt sallandı!

8 Ağustos’ta Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin ardından bölgede artçı depremler devam ediyor. Çardak ve Bozkurt artçı depremlerle sarsılmaya devam ediyor.

1 dakika ara ile önce Çardak sonra Bozkurt sallandı!
A+
A-

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde 6.0 şiddetinde meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Dün akşam saatlerinde 20.54’te Çardak ilçesi 2.1’lik bir artçı ile sarsıldı. Ardından gece saatlerinde Bozkurt’a bağlı Tutluca mahallesi merkezli 2.8 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Bu gün sabah saatlerinde iki ilçede de artçı sarsıntılar yaşandı. Saat 08.04’te merkez üssü Çardak olan 2.5 şiddetinde deprem meydana geldi. bu depremden sadece 1 dakika sonra 08.05’te bu defa Bozkurt’un Tutluca Mahallesi’nin merkez üssü olduğu 2.5 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Artçılar sürerken bölge halkı panik yaşamaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.