enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
02.02.2018
A+
A-

Eğitim öğretim yılının genel olarak değerlendirilmesi, okulların sorunlarının ve taleplerinin dile getirilerek çözümler üretilmesi adına geniş katılımlı olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Değerlendirme Toplantısı Vali Hasan Karahan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Barbaros Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Honaz Kaymakamı Zafer Öz, İl Emniyet Müdür V. Erdinç Gündüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ile Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un sunumunun ardından konuşan Vali Hasan Karahan, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi eğitim almasının ülkemizin geleceği için de önemli olduğunu vurgulayarak; “ Günümüzde modern çağın getirdiği şartlarla hayat hızlı bir şekildi devam ediyor.  Böyle bir yoğunlukta gençlerimizi korumak ve onların en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlayarak geleceğe hazırlamak hepimizin görevi. Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Çünkü biliyoruz ki milletlerin geleceğinde eğitim belirleyici bir faktör. Bizim gibi dört tarafı ateş çemberiyle çevrili bir coğrafyada yaşamak, milli birlik ve beraberliği sağlamak ancak eğitimdeki kaliteyle oluyor. Zaten toplumların gelişmişlik düzeyleri eğitimin süresiyle ölçülüyor.

”Gidecek Çok Yolumuz var”

Japonya’da ortalama eğitim öğretim yılı kişi başı 11,9 iken biz de ise 4,5 yıl. Daha gidecek çok yolumuz var. Onun için eğitim meselesiyle hepimizin daha çok ilgilenmesi gerekiyor. Bütün ilgili paydaşlarımız elinden geleni yapmaktadır. Herkese çok teşekkür ediyorum, Denizlimiz eğitimde Türkiye sıralamasında iyi bir noktada buda bize gurur veriyor ama iyi olmanın sınırı yok. Mükemmeli yakalamak konusunda koşturacağız inşallah. Herkese tekrar çok teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

Toplantı okulların sıkıntı ve taleplerinin aktarılarak çözüm önerilerinin sunulması ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.