enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3764
EURO
34,9749
ALTIN
2.325,67
BIST
9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

 “2019’DA SANDIKLAR PATLAYACAK”

 “2019’DA SANDIKLAR PATLAYACAK”
07.04.2018
A+
A-

AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak milletin ve ümmetin beraberliğini zirveye taşıyacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Denizli 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere kente geldi. Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede,  “2019’da AK Parti ve cumhur ittifakını MHP ile yaptığımız cumhur ittifakını gelmiş geçmiş en yüksek oy oranı ile tanıştıracağız. 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak milletin ve ümmetin beraberliğini zirveye taşıyacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

Yeniden diriliş hamlesi var”

“16 Nisan’daki  ataleti üzerinden sıyırıp atmış bir Denizli görüyorum. Artık metal yorgunluğu yok. Yeniden diriliş hamlesi var. İnsanlara mütevazi bir şekilde yaklaşalım. Her şeyden önce ne olursak olalım, insan olalım. Gurur Rabbimize aittir”.

“KEMAL DENEN KİŞİ ÖSO’YA TERÖR ÖRGÜTÜ DİYOR”

Külliye’de bu hafta ÖSO’dan bir grubu ağırladım. Onlarda bu inancı görünce , haline üzüldüm.  ÖSO’ya bu Kemal denen kişi terör örgütü diyor. Bu senin PKK değil. Benim Mehmedimle birlikte düşmana karşı, terör örgütlerine karşı savaşıyor. Ana muhalefetin başındaki zatın terbiyesizlik çıtasını sürekli yukarıya çekmesinin sebebi kaçınılmaz akıbetini görmüş olmasıdır, şimdi onu görüyor. Türkiye’nin geleceğinde ne bu zata ne de onun temsil ettiği zihniyete yer yoktur.

“Türkiye, hastalıklı ana muhalefet zihniyetinden kurtulacak” 
“Biz 7 Ağustos ta istedik ki ‘Yenikapı’da bir duruluş, yeni bir diriliş hareketi yapalım.’ Bahçeli’ye, beyefendiye de bir davet çıkardık. Bahçeli’den ‘evet’ cevabını aldık. Ama bundan önce ‘hayır’ cevabı geldi” diyen Erdoğan, “Son ana kadar ‘hayır’ diyordu. Kim ne diyip, baskı yaptıysa ‘evet’ cevabı geldi. Sonra ne yaptı o dayanışma birlik ruhunu inkar etti. Neden? Ya bunun bu ülkede bir olma, beraber, kardeş olma gibi bir derdi yok. İnşallah biz şimdi ‘Cumhur’ ittifakı ile bunların topuna bir cevap vereceğiz. Ana muhalefetin başındaki zatın terbiyesizlik çıtasını sürekli yukarı çekmesinin sebebi kaçınılmaz akıbetini görmüş olmasıdır. Şimdi onu görüyor, Türkiye’nin geleceğinde ne bu zata nede onun temsil ettiği zihniyete yer yok. Bu ülke ve bu millet için taş üstüne taş koymamış en küçük hayırlı bir hizmete imza atmamış geleceğimiz için herhangi bir proje geliştirmemiş mevcut ana muhalefet zihniyeti artık son demlerini yaşıyor. Bunlar kasetle geldiler, herhalde bundan sonra CD ile giderler. Türkiye 2019’da bu hastalıklı ana muhalefet zihniyetinden kurtulacak ve kendisine her konuda olduğu gibi bu hususta da yeni bir yol açacaktır. Eskiler ne derler? Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Çok partili hayata geçtiğimizden beri Gazi Mustafa Kemal’i istismar etmekten başka bu ülkenin hiçbir işinde anlının teri, kalbinin sevgisi olmayanlar için harman vakti yaklaşmıştır.

‘KASETLE GELDİLER, CD İLE GİDERLER’

Bu ülkede bu millet için taş üstüne taş koymamış, geleceğimiz için herhangi bir proje geliştirmemiş mevcut ana muhalefet zihniyeti artık son demlerini yaşıyor. Bunlar kasetle geldiler herhalde bundan sonra CD ile giderler

‘BAY KEMAL SEN KİMSİN?’

Geçen gün Reyhanlıya gittik. Orada mehmetçiğimizin kararlığını gördük. Sanatçılarla, sporcularla birlikteydik. 150 kişiyidik bay Kemal duramadı. Sanatçılar oraya giderken senden mi izin alacaktı? Sen kimsin?”.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.