enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C

6. Ev & Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Büyük Final Bu Akşam

6. Ev & Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Büyük Final Bu Akşam
24.02.2018
A+
A-

6.Ev & plaj giyimi tasarım yarışması büyük final bu akşam Denizli Pamukkale Colossae Otel’de gerçekleşecek. Büyük finale modanın ünlü isimlerinden Hakan Akkaya, Güliz ayla, Öykü Serter ve Barış Murat Yağcı gibi isimleri jüri koltuklarında yerlerini alacaklar.

Büyük final öncesi Süleyman Kocasert şu açıklamalarda bulundu:

“Denizli binlerce yıllık tarihi tekstil kültürüne sahiptir. Yıldırım Beyazıt’ın kızının gelinliğinden Barbaros Hayrettin Paşa’nın yelken bezine kadar pek çok tarihi dokuya, dokumacılık kültürüne ev sahipliği yapmış bir kenttir. Beziyle ünlü Buldan’ından, Truva filminin kostümlerinin dikildiği Kızılca bölüğe, tarihi Babadağ’a kadar çok ciddi kültürel bir mirasa sahibiz. Böylesine özel bir bölgede yine dünyaca ünlü konukları yetiştiriyoruz. Başka bir ifadeyle adeta ev tekstilinin başkentindeyiz. Ev tekstilinin başkenti olmamız da bir tesadüf değil. Pamukkalesiyle, Hierapolis’iyle Babadağıyla, Buldanıyla gerçekten ciddi bir kültürel mirasında içerisindeyiz. Yüzlerce değil binlerce yıllık dokumacılık yapmış bu kentte artık yepyeni bir sayfa açıldı.6 yıldan beri moda tasarım yarışması düzenliyoruz. Her yıl üzerine biraz daha koyarak ciddi mesafeler aldığımıza inanıyoruz. Gerçekten güçlü bir konuma sahibiz. Uzun yıllardan beride Dünya’nın en ünlü markalarına adeta fasonculuk yapıyoruz. Ama artık bu fason kültüründen kurtulma vakti. Daha yüksek katma değerli ihracat yapma adına inanıyorum ki önce inovasyon sonra ar-ge,tasarım ve markalaşmadır. İşte bugün tasarım adına Denizli adına çok önemli bir gündür. Çünkü onlarca üniversiteden yüzlerce genç başvurdu. Elenek bugün 10 tanesi hepimizin huzurunda finalde yarışacaklar. Ev ve plaj giyimi adına ellerinden gelen en iyisini ortaya koyacaklar. Ve jürilerimizde bir değerlendirme yaparak içlerinden bazılarını 1. 2. Ve 3. Olarak seçeceklerdir. Aslında bugün bu yarışmaya katılan herkes büyük bir galibiyet elde etmiş durumdadır. Çünkü zaten binlerce tasarımcı arasından büyük finale kalmakla çok büyük bir başarı elde etmişlerdir. Yine bu gece Denizli’nin tanıtımı adına da önemli bir gece. Birbirinden değerli konuklarımız var. Hepsi de kendi alanlarında bir star bir yıldız. Onlarında vereceği destekle bu gece bizim için apayrı heyecana ve anlama bürünecek. Ben sektör adına kendi adıma çok mutluyum. Çünkü sektör bugün genç yetenekler kazanacak. Belki de sektörün oyuncularından bazıları markalaşma konusunda ayrı bir bilince sahip olacak ve belki de farklı koleksiyonlarla yoluna devam edecekler. Ben şimdiden Değerli jüri üyelerimize ve katılımcılarımıza katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, büyük finale katılan bütün yarışmacılarımıza başarılar diliyorum”

Süleyman Kocasert’in açıklamalarının ardından moda dünyasının ünlü isimleriyle birlikte küçük bir Pamukkale gezisi düzenlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.