enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5651
EURO
34,8803
ALTIN
2.437,85
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

6. Geleneksel Liseler Arası Münazara Turnuvası Yapıldı

6. Geleneksel Liseler Arası Münazara Turnuvası Yapıldı
A+
A-

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenen 6. Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası yapıldı. 3 gün süren turnuvada 37 takım fikirleriyle yarıştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Geleneksel Liselerarası Münazara Turnuvası, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu’nda düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

“Münazaralar deneyim kazandırıyor”

 Münazaraların gençlerin kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir fırsat olduğunu kaydeden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, “Münazaraya katılan tüm takımların bir kazanımı var. Arkadaşlarımızın münazarada galip ya da mağlup olmaları birer sıfattır. Bizlere bu imkanı sağlayan ve destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’ye teşekkür ediyorum” dedi.

“Gençlerimiz kendilerini ifade edebilmeli”

Münazaraların her yıl daha başarılı bir şekilde yapıldığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, “Çok başarılı ve nitelikli bir final müsabakası oldu. Kürsüye çıkan arkadaşlarımızın konuyu enine boyuna tartışabiliyor olmaları önemli. Amacımız kendini ifade edebilen gençlerimizin yetişmesine katkı sağlamaktır. Takımlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.