enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

9. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

9. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi(9.BTKS) için geri sayım başladı.Organizasyon bu yıl ilk defa uluslararası seviyede gerçekleştirilecek. Önemli organizasyon öncesi TMMOB Makina Mühendisleri Denizli Şubesi’nde 3. danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

9. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
15.06.2019
A+
A-

26-27-28 Eylül 2019 tarihlerinde Denizli Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 9. Uluslararası BTKS için çalışmalar son sürat devam ediyor. TMMOB Makina Mühendisleri Denizli Şubesi’nde gerçekleştirilen 3. danışma kurulu toplantısına TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk ve organizasyonun ilkinden itibaren gerçekleşmesinde emekleri olan mühendislerin katılımı ile gerçekleştirildi.

BAŞKAN YENER’DEN ‘Bakım Mühendisliği Yetkilendirme Proramı’ MÜJDESİ

Toplantıda sözlan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, “9. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi Denizli’de başladı. Aslında 1. uluslararası demek lazım. Bu yıl ilk defa uluslararası seviyede yapıyoruz. Kongremiz Eskişehir, Kocaeli gibi illerde yapıldıktan sonra tekrar doğduğu yere döndü. Buradaki ilk kongreden itibaren kongredeki sonuç bildirgelerinden edinilen ve tartışma konusu olan ‘Bakım Mühendisliği Yetkilendirme Proramı’na başlıyoruz. Program yönetim kurulunda da kabul edildi. Hazır olan şubelerimizde programları açacağız. Bu uzun bir çalışma ile ortaya çık birşeydir. Programda bakım mühendisin neler bilmesi gerektiği, neler yapabileceği anlatılacak. Meslek içi eğitim ile yol ve yöntem öğretilecek. Program ihtiyaçlara göre zenginleştirmeye açık olacak. Sadece bakım eğitimi değil, meslek içi eğitim programımızı 80’e çıkardık. Odamıza üye olan 29 ayrı mühendislik disiplininin 200’e yakın uzmanlık alanı var.Amacımız, üniversiteden mezun olan arkadaşlarımızın mesleğini bilerek yapmalarını sağlamaktır”dedi.

DENİZLİ ŞUBESİ BİR SONRAKİ ORGANİZASYONA DA TALİP

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk ise,”Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi için bakım mühendisliği kongresini başlatmış olmak çok önemliydi. İlk başlatan arkadaşlarımız aramızda. Kongrenin temeli ilk burada atıldı. Bugün kongremiz uluslararası boyuta kadar taşındı. Bunu daha yukarı taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü burada çok büyük bir birikim var. Ben şimdiden bir sonraki kongreyi burada uluslararası seviyede yapmak istediğimizi söyleymek isterim”şeklinde konuştu.

Toplantı 9. Uluslararası Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi Kongre Sekreteri Z. Göksel Parlar’ın sunumu ve fikir alışverişi ile sona erdi.

9.BTKS Uluslararası Düzeyde Gerçekleştirilecek DETAYLAR İÇİN TIKLA!

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.