enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3108
EURO
35,1456
ALTIN
2.281,47
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Ailelerden De Onay Geldi

Ailelerden De Onay Geldi
04.12.2017
A+
A-

Denizli’de geçtiğimiz günlerde öğretmen sevgisi Sümra Çelik için hazırladığı sürpriz evlenme teklifi ile günlerce konuşulan Fikret Karol evlilik yolunda bir engeli daha aştı.

Bir okulda Türkçe öğretmeni olarak görev yapan Sümra Çelik için okul önünde bulunan caddeye vinç getirip sevgisini belirten bir afiş asan Fikret Karol’un aşkı uzun süre Denizli gündemini meşgul etmişti. Vinç getirmekle yetinmeyen genç adam okul önünü düğün salonu gibi süslemiş, alana getirdiği sanatçıların şarkıları eşliğinde dakikalarca eğlenmişti.

İkinci “Evet” Ailelerden

Fikret Karol ve ailesi geçtiğimiz hafta sonu Sümra Çelik’i ailesinden istedi. Tuzlu kahve içen damat adayı ailelerin de “Evet” demesi üzerine rahat bir nefes aldı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift yaz aylarında evlenmek için hazırlık yapıyor.

Denizli Böyle Evlenme Teklifi Görmedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.