enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
25°C
Denizli
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’den Açıklamalar

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’den Açıklamalar
04.08.2018
A+
A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, teşkilat olarak asla rehavete kapılmadıklarını belirterek, “Seçim geçse de teşkilatımızı her daim dinç ve hazır tutmak için ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız ile sürekli toplantılar yapıyoruz. Birimlerimizi günün şartlarına göre sürekli güncelliyor, koordinasyonun kesintisiz olarak sürmesini sağlıyoruz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı,  birimler arası koordinasyonu canlı tutmak, teşkilatın her daim aktif olmasını sağlamak için ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ile toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, topluma hizmet aracı olan siyasette dinlenmeye, tatile, rehavete yer olmadığını belirterek, teşkilatların her daim diri ve hazır durumda olmaları gerektiğini söyledi. Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak dinamik bir yapıya sahip olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Gökbel, “Nasıl ki; bir takım antrenman yapmayı bırakır, rehavete kapılırsa kondisyonu düşer ve başarısızlık kaçınılmaz hale gelir. Biz de teşkilat olarak büyük bir takımız. Uyumlu ve başarılı bir ekibiz. Ancak bu başarıyı sürdürmek için çalışmak zorundayız. Sürekli kendimizi yenilemek, günün şartlarına göre güncellenmek durumundayız. Bu nedenle AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak birim toplantıları ve çeşitli vesilelerle bir araya geliyoruz. Gücümüze güç katıyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi hazır, güçlü ve enerji doluyuz. Siyasetin fedakârlıkla yapılabileceği gerçeğini asla aklından çıkarmayan ve bir kez bile bezginlik, yorgunluk belirtisi göstermeden bütün etkinliklerimize katılan teşkilatımın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.