enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5978
EURO
34,6499
ALTIN
2.526,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Akgün Şirketler Grubu’nun Markası DURA-TİLES’in Showroom’u Denizli’de Açıldı

Akgün Şirketler Grubu’nun Markası DURA-TİLES’in Showroom’u Denizli’de Açıldı
24.02.2018
A+
A-

Temelleri 1925 yılında atılan, yapı malzemeleri, otomotiv, lojistik ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren Akgün Şirketler Grubu’nun seramik sektöründe kalitesi ile fark yaratan lider markası dura-tiles’in, Denizli’deki yeni konsept mağazası Karpa Limited Şirketi işbirliğiyle açıldı.

Açılışa katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İstanbul’da yapımı hızla devam eden Türkiye’nin en büyük projelerinden, dünyanın en büyük havaalanı 3. Havalimanı inşaatında dura-tiles seramiklerinin kullanıldığını belirtti. Zeybekci, dura-tiles’i dünyanın değişik bölgelerinde yeni yapılacak yatırımlarda da görmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Dura-tiles, granit, seramik, banyo mobilyaları ürün gruplarındaki geniş ürün yelpazesini, 800 metrekare büyüklüğündeki yeni konsept mağazası aracılığıyla Denizli’deki tüketicilerle buluşturuyor.Akgün Şirketler Grubu iştiraki Akgün Seramik’in, granit, seramik, banyo mobilyaları ürün gruplarında yüksek hizmet kalitesi ve şıklığın adresi olan markası “Dura-tiles”, yeni konsept mağaza atağını Denizli’de Karpa Limited Şirketi işbirliğiyle sürdürüyor.

Bakan Zeybekci’nin Katılımıyla

Denizli Fevzi Çakmak Bulvarı 98 numarada yer alan Karpa Karşıyaka Pazarlama Denizli dura-tiles Konsept Showroom’u, 24 Şubat 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen davetle açıldı. Açılışa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Akgün katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci

Bakan Zeybekci Kutladı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, açılışta yaptığı konuşmada, Akgün Şirketler Grubu’nu Türkiye’deki ve Denizli’deki yatırımlarından dolayı kutladı. İstanbul’da yapımı hızla devam eden Türkiye’nin en büyük projelerinden, dünyanın en büyük havaalanı 3. Havalimanı inşaatında çok büyük oranda yerli malzeme kullanıldığına dikkat çeken Zeybekci, bu önemli projede dura-tiles seramiklerinin kullanıldığını belirtti. Zeybekci, dura-tiles seramiklerini dünyanın değişik bölgelerinde yeni yapılacak yatırımlarda da görmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Erhan Akgün, Akgün Şirketler Grubu’nun 14 üretim tesisinde 4.000’e yakın çalışanı ile yapı malzemeleri sektöründe banyo mobilyası, vitrifiye, yapı kimyasalları, tuğla ve kiremit üretimi gerçekleştirdiğini belirterek, üretim, ihracat, istihdam rakamlarının büyüklüğü ve dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.

Akgün, dura-tiles markasının da, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Bulgaristan Novi Pazar’da kurulu 5 adet modern seramik fabrikası ve toplam 40 milyon metrekareye yakın üretim kapasitesiyle Türkiye’nin sektöründeki lider markalarından biri haline geldiğini söyledi.

Akgün Seramik’in son teknoloji ile kurulmuş fabrikalarında yüksek kalite ve eşsiz ürün gamı ile üretilen dura-tiles ürünlerine, tüketicilerin kolaylıkla ulaşabilmesi için konsept mağaza sayısını hızla artırmaya çalışacaklarını belirten Erhan Akgün, “Önümüzdeki 2-3 yıl içinde Türkiye çapında konsept mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Denizli’de yeni hizmete giren 800 metrekare büyüklüğündeki mağazada, dura-tiles‘ın granit, seramik, vitrifiye, banyo mobilyaları ve yapı kimyasallarından oluşan geniş ürün yelpazesi Denizlilerin beğenisine sunuluyor.

ADRES:
Karpa Karşıyaka Pazarlama Denizli dura-tiles Konsept Showroom
Fevzi Çakmak Bulvarı No:98/1 Denizli (Denizli Emniyet Müdürlüğü karşısı)

AKGÜN ŞİRKETLER GRUBU
Üretim, ihracat, istihdam rakamlarının büyüklüğü ve dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan Akgün Şirketler Grubu’nun temeli 1925 yılında Süleyman Akgün tarafından atıldı. 1975 yılında makineleşme yatırımını başlatan Veli Akgün, Akgün Tuğla Fabrikasını kurdu. 2005 yılında Akgün Şirketler Grubu’nu, Türkiye’nin en güçlü gruplarından biri yapmak için bayrağı devralan Erhan Akgün yapı malzemeler, otomotiv, sigorta, lojistik ve petrol alanında yatırımlar yaparak; üretim, ihracat ve istihdam alanında büyümeği sağladı. .
Akgün Şirketler Grubu, bugün 4000 çalışanı 14 fabrikası ile 45 ülkeye ihracat yapmaktadır. Amerika, Almanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Bulgaristan, komşu ülkeler, Afrika ülkeleri, Orta Doğu bölgesi ihracat yapılan başlıca yerler arasındadır.

AKGÜN SERAMİK
Akgün Şirketler Grubu, Seramik sektöründe Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Bulgaristan Novi Pazar’da kurulu 5 adet modern seramik ve granit- seramik fabrikaları ve toplam 40 milyon metrekareye ulaşan üretim kapasitesiyle “Dura-tiles” markası adı altında teknik porselen seramik, sırlı porselen seramik, yer ve duvar karoları üretimi gerçekleştirilmektedir. Çağdaş, yenilikçi ve farklı beğenilere yanıt verebilecek koleksiyonlar hazırlayan “Dura-tiles” üretim kalitesine paralel olarak müşterilerinde yarattığı güvenle birlikte gerek yurt içi gerekse yurt dışı müşterilerinin sayısını her geçen gün artırmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.