enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5692
EURO
34,8277
ALTIN
2.495,27
BIST
9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Akyol’un Başlattığı Projeye İlk Destek TKDK’dan

Akyol’un Başlattığı Projeye İlk  Destek TKDK’dan
01.08.2017
A+
A-

Denizli TKDK İl Koordinatörü Murat Kar ve heyeti, Başkan Akyol’u başlatmış olduğu “Yatırımcı Dostu Tavas” projesi vesilesiyle ziyaret etti.

turhan veli akyol

turhan veli akyol

Tavas Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta Tavas Bağlar Mesireliğinde basın mensuplarına verdiği brifingle duyurduğu “Yatırımcı Dostu Tavas” projesi oldukça ses getirdi. Basın toplantısında Belediyenin desteklediği yatırımcılarla yan yana duran Akyol, yatırımcılara yer bulma, hibe ve kredi sağlayan kuruluşlar hakkında bilgi ve proje desteği sağlama ve yatırımlarının ileriye yönelik olabilmesi hususunda yasal çerçeveler içerisinde her türlü yardımı vereceklerini ifade etmişti. Bu desteğe güvenerek Tavas’ta yatırım yapan işletme sahipleri de Başkan Akyol’un yanında olmuş ve Belediyenin katkıları sayesinde kısa sürede büyük işletmeler açtıklarını belirtmişlerdi.

İlk Tebrik İlk Destek

Konuyu medyadan okuduğunu söyleyen TKDK Denizli İl Koordinatörü Murat Kar, Tavas’a gelerek Başkan Akyol’u projesinden ötürü tebrik etti. Koordinatör Kar, “TKDK Avrupa Birliği fonundan gelen hibe paraları vatandaşlarımıza Avrupa Birliği standartlarında iyi, sağlıklı ve sürdürülebilir projeler karşılığı aktaran bir kurumdur. Şu ana kadar Ülkemizin çeşitli şehirlerinde binlerce vatandaşımız bizden milyonlarca TL hibe aldılar. Biz, bu paralar geri gitmesin, ülkemizde kullanılsın istiyoruz. Bunun için de tüm yatırımcılarımızı proje yapmaya davet ediyoruz. Bugün itibari ile Tavas’ta toplamda 38 yatırımcı bizden hibelerini alarak büyük işletmeler kurdular. Tavas Belediyesi tüm bu projelerde yatırımcılara bürokratik anlamda sıfır sorun çıkaran, işlerin hızlı ilerlemesi için her türlü gayreti gösteren bir Belediye. Buradan Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Ayrıca başlatmış oldukları “Yatırımcı Dostu Tavas” projelerini de tamamen destekliyorum. Bu proje sayesinde birçok yatırımcı ülkemizin yüz akı olan TKDK’ya gelecek, hem kendine hem de ülkesine kazanç sağlayacaktır. Başkanımızı bu projelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Koordinatör Murat Kar’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akyol, “Sayın Koordinatörün ziyaretiyle, ‘Yatırımcı Dostu Tavas’ projemizle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı pekiştirmiş olduk. Konunun en üst makam tarafından onaylanması ve desteklenmesi bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Ortak aklı devreye sokarak, istişare, yardım ve kurumlar arası işbirliği ile inanıyorum ki Tavasımıza birbirinden değerli projeler kazandıracağız. Şahsım ve kurumum adına, gerek Denizlimize verdikleri katkılar gerekse bize yaptıkları bu anlamlı ve ince ziyaret sebebiyle kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.