enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,7990
ALTIN
2.499,78
BIST
9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Altınordu-Denizlispor İlk Yarı Sona Erdi

Altınordu-Denizlispor İlk Yarı Sona Erdi
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 27. hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Altınordu ile karşılaşıyor. Maçın ilk yarısı sona erdi.

Denizlispor ligin 27. haftasında bugün saat 15:30’da başlayan karşılaşmada Bornova Stadı’nda Altınordu’ya konuk oluyor.Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetiyor. Özdamar’ın yardımcılıklarını Soner Maraş ve Emrah Ünal yapıyor. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge.

Denizlispor karşılaşmaya;ASİL KAAN GÜLER-TAHA CAN VELİOĞLU,DARKO LAZIC,ALPEREN BABACAN, TAŞKIN İLTER,HASAN KILIÇ,VELİ ACAR,ISMAİL AİSSATİ,,LEANDRO DEYRINIO KAPPEL,CİHAN ÖZKAYMAK ve MEHMET AKYÜZ 11’i ile çıktı.

Altınordu ise;ERCE KARDEŞLER,UĞUR ARSLAN KURU,YUSUF ACER, MEHMET MURAT UÇAR,SERKAN GÖKSU,MİRKAN AYDIN,MUHAMMED RIDVAN ÖZDEMİR,KERİM AVCI,BARIŞ ALICI,HASAN HATİPOĞLU ve DENİZ VURAL 11’i ile sahaya çıktı.

27. haftanın kritik mücadelesinde düşme hattından uzaklaşmak isteyen Denizlispor ile play-off mücadelesi veren Altınordu karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde Denizlispor’un düşme hattındaki rakiplerinden Adana Demirspor kendi evinde Ümraniyespor’a yenilerek, Adanaspor ise deplasman da Çakur Rizespor ile berabere kalarak puan kaybı yaşadı.

Maştan Önemli Anlar

Kritik karşılaşmaya ev sahibi Altınordu başladı.Maçta misafir tribünü Denizli’den gelen Denizlispor taraftarları doldurmuş durumda ve takımlarına büyük bir destek veriyorlar. Maçın ilk dakikalarında iki takımda ayağa paslarla rakip yarısahada etkili olmaya çalıştı.Maçta ilk etkili pozisyona 4.dakikada Altınordu Barış ile girdi. Savunma arkasına atılan topta Barış topla buluştu. Ortasında Denizlispor savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.Maçın ilk 10 dakikasın geride kalırken ev sahibi ekip daha fazla topa sahip olan taraf olurken, Denizlispor kaptığı toplarla rakip sahada etkili olmaya çalıştı.

Akyüz Altınordu Savunmasını Zorladı

Denizlispor maçın ilk tehlikeli pozisyonuna maçın 12’nci dakikasında Mehmet Akyüz ile girdi. İsmail Aissati sağ kanattan hızla getirdiği topla ceza sahasına girdi ve topu geriye çıkardı. Topla buluşan Akyüz yakın mesafeden iyi bir vuruş yaptı ancak Altınordu savunması kapanarak golü engelledi.Altınordu’nun 14’ncü dakikada ilk tehlikesi geldi. Ceza sahasına yapılan ortada Deniz kafayı vurdu. Top az farkla direğin yanından dışarıya gitti.Mehmet Akyüz maçın 19’ncu dakikasında ikinci kez gole yaklaştı. Ceza sahasına sol taraftan giren Akyüz, şutunu çekti, kaleci Erce son anda topu kornere çeldi. Bu pozisyonun hemen ardından Taşkın’ın ortasında Mehmet Akyüz boş pozisyonda çok iyi bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Erce Akyüz’e yine gol izni vermedi.

Altınordu’dan Şans Golü

Denizlispor’un rakip kalede baskı kurduğu anlarda Altınordu Kerim Avcı ile golü buldu. Maçın 22’nci dakikasında hücum yönüne göre sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Kerim topu dar açıdan direkt kaleye gönderdi. Kaleci Asil’in müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.

Erce Gole İzin Vermedi

Denizlispor maçın 26’ncı dakikasında Cihan ile sol kanattan geldi. Cihan’ın ortasında rakip savunmaya çarpan top kaleci Erce’de kaldı. Denizlisporlu oyuncular topun ele çarptığı iddiasıyla hakeme itirazda bulunurken, itirazlar sonucu Aissati maçtaki ilk sarı kartı gördü. Golün ardından Denizlispor topun kontrolünü ele aldı.Maçın 34’ncü dakikasında Kappel uzaktan sert bir şut gönderdi. Kaleci Erce sağına uzanarak topu son anda kontrol etti. 37’nci dakikasında Altınordu topla çıkarken toğu kaybetti. Topu kazanan Aissati rakibini geçerken yerde kaldı. Hakem Özdamar’ın kararı ise devam oldu.

Veli Direkleri Sarstı

Altınordu Denizlispor maçının 41’nci dakikası futbol sahalarında ender rastlanan bir pozisyona sahne oldu. Altınordu savunmasından uzaklaştırılan top orta sahada Veli Acar’a geldi. Veli topa gelişene bir vuruş yaparak kaleye gönderdi. Bu etkili şut Altınordu kalesinin üst direğinde patladı. Bu pozisyonun ardından ilk yarıda başka önemli bir pozisyon yaşanmazken Altınordu ilk yarıyı Denizlispor karşısında 1-0 önde kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.