enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3427
EURO
35,0956
ALTIN
2.307,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Anadolu Yerel Basını Marmaris’te Buluşuyor

Anadolu Yerel Basını Marmaris’te Buluşuyor
25.04.2018
A+
A-

Marmaris Belediyesi’nin basın meslek örgütlerinin katkılarıyla düzenlediği “Anadolu Medya Buluşması” isimli yerel medya çalıştayı için 38 kentten 400’e yakın gazeteci bir araya geliyor. 3 gün sürecek ve CHP’nin gazeteci kökenli kurmaylarının da hazır bulunacağı etkinliğin Pazar günkü bölümünde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da Anadolu basın temsilcilerinin sorularını cevaplandıracak.

 

MARMARİS’TE ANADOLU BASININI BULUŞTURAN ORGANİZASYON

Marmaris Belediyesi, yerel basının artan öneminden yola çıkarak Anadolu medyasının sorunlarının da masaya yatırılacağı bir medya çalıştayı düzenliyor. Marmaris, bu önemli etkinlik nedeniyle hafta sonu 38 kentten 400’e yakın gazeteciyi ağırlayacak. Ülkemizin ve Avrupa’nın gözde turizm merkezi Marmaris, yerel basına yapacağı evsahipliğine büyük önem veriyor. Sentido Orka Lotus Beach Otel’de 27-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Anadolu Medya Buluşması, hem yerel basın çalışanlarının biraraya gelmesi, hem de sorunlarına birlikte çözüm arayışları için atılan önemli bir adım olacak.

Gazeteciler, 2 gün sürecek çalıştayın yanısıra düzenlenecek gezi programıyla Marmaris’in eşsiz güzelliklerini de görme fırsatı bulacak. Çalıştay için CHP’nin kurmayları da hafta sonu Marmaris’te olacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Medya Komisyonu Başkanı Tuncay Özkan başta olmak üzere Atilla Sertel, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Utku Çakırözer ve (emv) Metin Işık’ın baştan sona takip edeceği etkinliğe Pazar günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da dahil olacak.

KILIÇDAROĞLU ANADOLU BASINININ KARŞISINDA

CHP lideri, çalıştayın Pazar günkü bölümünde Gazeteci-Yazar Orhan Uğuroğlu’nun moderatörlüğünde bir açık oturumun konuğu olacak. “Anadolu Basını Soruyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yanıtlıyor” isimli açık oturumu 1.5 saat sürecek ve CHP lideri yerel basın temsilcilerinin sorularına cevap verecek. Çalıştayın bu bölümü dahil Pazar günü 09.00 – 16.00 arasındaki programın tamamı yerel ve ulusal kanallara canlı yayınla ulaşacak (TÜRKSAT / Frekans: 11.623 Mhz / Polarizasyon: Horizantal / Sembol Rate: 3.700 / Fec: 5/6).

ANADOLU MEDYASININ SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

Anadolu Medya Çalıştayı’na TGS Genel Başkanı Gökhan Durmuş, Basın-İş Sendikası Genel Başkanı Savaş Nigar,  RTÜK üyeleri İsmet Demirdöğen ve İlhan Taşçı, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, RATEM Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Ergin ve Ali Dönmez ile gazeteci-yazarlar Orhan Uğurlu ve Mutlu Tuncer konuşmacı olarak katılacak. Konuşmacılar, basında sendikacılık, radyo tv yayıncılığı ve denetimi, Anadolu basınının sorunları, televizyon ve internet gazeteciliği, basın kanunu ve medyanın sorunlarına yönelik konuları masaya yatıracak.

TÜRKİYE MARMARİS’TE BULUŞUYOR

Etkinliğe Adana, Afyon, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Elazığ,  Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kırıkkale,  Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manavgat, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Zonguldak’tan gazeteciler cemiyeti yöneticileri ile yerel medya çalışanları katılıyor.

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR; “BASIN BULUŞMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR”

Etkinliğe evsahipliği yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Anadolu’nun dört bir yanından 400’e yakın gazeteciyi ağırlamanın kendileri için onur kaynağı olduğunu söyledi. Başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP kurmaylarına bu önemli organizasyona verdikleri destek ve değer için minnet borçlu olduklarını dile getiren Acar, “Anadolu medyasının tüm sorunlarının masaya yatırılacağı bu etkinlikte aynı zamanda yerel gazeteciler Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na merak ettikleri konular hakkında sorular da yöneltme fırsatı yakalayacak. Marmaris yaşayanları olarak gazeteci dostlarımızı ağırlamaya hazırız. Bu organizasyona destek veren Marmaris basın ailesine de içten teşekkür ederim. Bu ilk çalışmamızda başarılı olursak her yıl geleneksel olarak tüm Anadolu basını temsilcilerini burada ağırlamaya ve mesleki konularını görüşmeleri için evsahipliği yapmaya istekliyiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.