enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu tamamlandı

Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu tamamlandı
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımını sürdürdüğü 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de tamamlandı.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacağını açıkladığı kapalı yüzme havuzundan biri olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı. 3 bin 870 metrekare inşaat alanına sahip Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, 2 adet çok amaçlı salon, kafeterya, idari alan, 2 antrenör odası, doktor odası, 2 adet soyunma odası ve engelli tribünü yer alıyor. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği tesis bölgenin çekim merkezi olacak. Dev komplekste yüzmenin yanında, pilates, zumba, masa tenisi gibi birçok spor dalında ücretsiz kurslar verilecek.

“Bölgeye hizmet edecek”

Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin tüm bölgeye hizmet edeceğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Söz verdiğimiz tüm kapalı yüzme havuzlarımız tek tek tamamlanıyor. İnşallah kısa süre sonra hizmete açacağız. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak” dedi. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hanım kardeşlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza ve her yaştan vatandaşımıza yüzme havuzlarımızda ücretsiz spor kursları vereceğiz. Gelecekte bu tesislerden yüzme şampiyonları ve başarılı sporcular çıkacak. Geleceğimize yaptığımız bu yatırımlar şimdiden Denizlimize hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.