enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5140
EURO
34,5735
ALTIN
2.491,52
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Annesi Haberi Duyunca Her şeyi Anladı

Annesi Haberi Duyunca Her şeyi Anladı
18.09.2017
A+
A-

Mardin’ in Nusaybin ilçesi Çalıköyü Mahallesi’nde terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Muhammet Arıkan’ın acı haberi baba ocağına ulaştı. Bayıralan Mahallesinde ikamet şehidin annesi oğlunun şehit edildiği haberini dağda koyun otlatırken aldı.


Denizlihaber.com’un haberine göre;Mardin’nin Nusaybin ilçesi Çalıköyü Mahallesi kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, güvenlik güçleri ile terör mensupları arasında çıkan çatışmada Çallı uzman Çavuş Muhammet Arıkan şehit oldu. Arıkan’nın Denizli’nin Çal ilçesi Bayıralan köyündeki baba evine acı haber ulaştığında ise evde kimse bulunmuyordu. Anne Hatice Arıkan, ailenin geçimini sağladığı koyunları otlatmak için her gün olduğu gibi Çökelez Dağı’ndaydı. Yeğenlerinin şehadet haberini alan kayın biraderleri, acı haberi alır almaz anne Hatice Arıkan’a koştular. Anneye ulaştıklarında, ‘Acele Çal’a gelmen gerekiyor’ dediler.

Haberi Duyunca Anladı

Anne Hatice Arıkan, bir şeylerin ters gittiğini, oğluna bir şeyler olduğunu sezdi ve fenalık geçirdi. Baba İbrahim Arıkan ise oğlunun şehit olduğu haberini, çocuklarından birinin kaydını yaptırmak üzere gittiği okulda aldı. Operasyonlarda şehit olan Uzman Çavuş Muhammet Arıkan’ın, 2 yıllık evli ve bir çocuk babası olduğu, Şırnak’a bağlı Beytüşşebap’ta uzman çavuş olarak görevini sürdürürken, Mardin’in Midyat İlçesi’nde yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. Muhammet Arıkan, Hatice ve İbrahim Arıkan çiftinin 4 çocuğundan biriydi. Süller İmam Hatip Lisesi’nde okuyan Arıkan, askerliğinin ardından TSK’ya katılıp Uzman Çavuş olarak görevine devam etti. Şehit Muhammet Arıkan’ın cenazesinin Denizli’ye yarın getirilmesi beklenirken, düzenlenecek törenle ilgili program henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.