enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Aranan Şahıs Gözaltına Alındı

Aranan Şahıs Gözaltına Alındı
05.12.2017
A+
A-

Honaz’da ortadan kaybolan 2 kişiyle ilgisi olduğu iddia edilen ve 8 kişilik infaz listesi hazırladığı iddia edilen Fatih B.’nin Denizli’de saklandığı otelde yakalandı.

Denizli’nin Honaz İlçesi’ndekayıp olan Murat Uğur Pınarbaş’ın ailesi ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan Müge Anlı’nın programına çıkıp oğullarını arayınca çok ilginç detaylar ortaya çıktı ve bu olay Türkiye gündemine oturmuştu. 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak ve daha sonra aynı şekilde 18 Ekim’de kaybolan Murat Uğur Pınarbaş’a ulaşılamayınca cesetleri Büyükşehir Su Altı Arama Kurtarma Ekipleri Akbaş Barajında saatlerce arama yapmıştı.

NELER OLMUŞTU

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 18 Ekim’den bu yana kayıp olan Murat Uğur Pınarbaş’ın ailesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına çıkıp oğullarını arayınca çok ilginç detaylar ortaya çıktı ve bu olay Türkiye gündemine oturdu. İddiaya göre, (bazı kişilerin soyadlarını soruşturma gereği yazamayacağız) 29 yaşındaki Mehmet Uğur Pınarbaş 18 Ekim akşamı saat 20:30’da dışarı çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Her yerde aranmasına rağmen bir izi bulunamayan genç adamın ailesi oğullarını bulmak için Müge Anlı’dan yardım isteyince olay içerisinde olay ortaya çıktı. Yine iddiaya göre, Fatih isimli bir şahsın babası oğlunun Rus eşi ile Murat Uğur Pınarbaş’ında aralarında olduğu 8 kişinin birlikte olduğunu söyledi. Bu durum üzerine Fatih, Rus eşini dövdü ve Halasına bıraktı. Çift bir süre sonra boşandı ama Fatih, ‘o ismi geçen 8 kişiyi bulacağım ve temizleyeceğim’ diyerek evden ayrıldı. Aradan geçen zaman içerisinde Honaz’da ilginç bir kayıp vakası yaşandı. İlk olarak 30 Haziran’da yeni evli ve eşi şimdi 7 aylık hamile olan 36 yaşındaki Soner Kızılırmak, evden para çekmeye gidiyorum diye çıktı ve kayıplara karıştı.
O gün bu gündür tüm aramalara rağmen Soner Kızılırmak’tan bir ize rastlanılmadı. Bu olayın yaşanması ile birlikte Fatih denen şahısta ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. 3 ay sonra Fatih yeniden ortaya çıktı ve kendisini görenlere ‘beni buralarda görmediniz tamam mı’ diyerek uyarılarda bulundu. 18 Haziran günü ise ikinci bir kişi olan Murat Uğur Pınarbaş kayboldu ve sırra kadem bastı. Tam burada ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Fatih’in babası verdiği 8 kişilik isim listesinde Soner Kızılırmak’ın da olduğu yönünde oldu. İsmi verilen 8 kişiden ikisi ortadan kayboldu. İddiaya göre Fatih’de bu olaydan sonra Honaz’da görülmedi. Geriye kalan 6 kişinin ise kim olduğu bilinmiyor. 8 kişi arasında ismi geçen iki kişinin ortadan aniden kaybolması tüm dikkatleri Fatih denen şahsın üzerine çekti. Fatih’in bulunması için emniyet güçleri çalışmalarına hız verirken bu iddia ve olay Müge Anlı’da yazdığımız gibi ekranlara taşınınca tüm Türkiye bu olaya kilitlendi. 30 Haziran’dan bu yana aranan Soner Kızılırmak ile 18 Ekim’den bu yana aranan Murat Uğur Pınarbaş’ın iddia edildiği gibi adı geçen 8 kişiden ikisi mi olup olmadığı Soner Kızılırmak’ın ailesinin vereceği bilgilerle daha netlik kazanacak. Bu arada Fatih’in babasının kendisinden başka yere dikkat dağıtmak için bu 8 kişinin ismini oğluna verdiği de iddialar arasında yerini aldı. Bu arada Jandarma ve Polis’in yeni edindiği bilgiler doğrultusunda yerleri gizli tutulan noktalarda bazı aramaların yapılacağı öğrenildi.
Bu aramalar sonrası kayıplara karışan 2 kişinin izlerinin bulunması ümit ediliyor. Müge Anlı televizyondan seslenerek Fatih isimli şahsın ve babasının da bu iddialara stüdyoya veya telefonla katılarak cevap vermesini istedi. Yaşanan bu gelişme sonrası devam eden soruşturma da başka bir boyuta taşınmış oldu.

SONER KIZILIRMAK’IN AİLESİ DE PROGRAMA KATILDI

Bir sonraki programa katılan Kızılırmak’ın ailesi de çarpıcı iddialarda bulundu. Kazım, Arif, Mustafa, Hakan, Soner Kızılırmak, Murat Uğur Pınarbaş’ın listede adı geçen kişiler arasında olduğu programda söyleyince liste de adı olduğu iddia edilen Mustafa isimli kişi programa katılarak ‘Fatih’in 8 kişilik liste hazırladığını arkadaşlardan duydum’ ifadelerini kullandı. Mustafa ayrıca, Fatih isimli şahsın eşinden ayrıldıktan sonra sorunlar yaşandığını belirterek. Fatih isimli şahsın, bazı tehditler de bulunduğunu söyledi. Mustafa, Fatih’in bu iş çözülecek yoksa acısı ailelerden çıkacak dediğini söyledi.

FATİH’İN ANNESİ NEBAHAT B. TELEFONLA PROGRAMA KATILDI…

Anne Nebahat B, telefonla canlı yayına katılarak oğlunun eşinden ayrıldıktan sonra sorunlar yaşadığını kendisinin de ameliyat olduğu ve oğlunun kendisini göremeye geldiğini ve 19 Ekim’de yeniden gittiğini söyledi. Yaşanan bu olayların oğlu ile bir ilgisi olmadığını söyleyen Nebahat T. oğlunun nerede olduğunu bilmediğini söyledi. 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak kaybı sonrası ise oğlunun iki gün sonra burada duramam gideceğim dediğini söyledi. BİR GÖRGÜ TANIDIĞI BAĞLANDI… Daha sonra ismini vermek istemeyen bir kişi Honaz’dan bağlanarak, Fatih isimli şahsın 8 kişilik bir liste yaptığı ve bu kişileri öldüreceğini söylediğini iddia etti. İddiaların ise Fatih isimli şahsın eşi ile Fatih’in bildiği 8 kişinin arasında bir şeyler olduğu iddia veya dedikodusu üzerine yaşandığını söyledi.

KAMİL PINARBAŞ FATİH’İN BABASINI SUÇLADI

18 Ekim de ortadan kaybolan Murat Uğur Pınarbaş’ın babası Kamil Pınarbaş, meydana gelen bu olayların asıl sebebi Fatih isimli şahsın babası olduğunu iddia etti. Babasının yüzünden Fatih’in psikolojisinin bozulduğunu ve onu babasının yönlendirdiğini söyledi. Kamil Pınarbaş ayrıca, Fatih’in babasının tarla sattığını ve sattığı parayı oğluna vererek saklanmasına ve kaçmasına yardımcı olduğunu iddia etti. Kamil Pınarbaş ayrıca Fatih isimli şahsın neden telefona bağlanmadığını ve programa gelmediğini belirterek kilit kişinin o olduğunu ve oğlunu bu hale getiren kişinin o olduğunu iddia etti.

SAATLERCE ARANDILAR AMA

Tüm bunlar yaşanırken Honaz’da da hareketli dakikalar yaşandı. Büyükşehir İtfaiyesine bağlı Su Altı Arama Kurtarma Ekipleri Honaz İlçesi, Aydınlar Mahallesinde bulunan Akbaş Barajında saatlerce arama tarama faaliyetinde bulundu. Baraj baştan sona dalgıçlarla didik didik arandı fakat Murat Uğur Pınarbaş ile Soner Kızılırmak’tan bir ize rastlanılamadı. Arama çalışmaları durdu ve bir başka noktaya yöneldi. Olayla ilgili olarak Jandarma ve Polisin soruşturması geniş çaplı olarak sürdürülüyordu.

GÖZALTINA ALINDI

Mericulukus.com’un haberine göre;Denizli Emniyetine bağlı Asayiş ve Cinayet Masası ekipleri, olayı gizli bir şekilde soruşturmaya devam etti. Daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde polis, Fatih B.’nin, Denizli’de bir otelde sahte bir kimlik ile saklandığını tespit etti. Polis düzenledikleri operasyon ile Honaz’daki kayıp vakalarının baş şüphelisi Fatih B.’yi yakalayıp gözaltına aldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.