enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Aşıkoğlu’nun, Denizlispor’a Hizmeti Say Say Bitmiyor

Denizlispor’da Stadyum ve Tesisler Sorumlusu olarak gönüllü çalışan Ahmet Aşıkoğlu bugüne kadar imza attığı işlerin yanı sıra kulübümüz için ayrıca bağışlarda toplamaya başladı.

Aşıkoğlu’nun, Denizlispor’a Hizmeti Say Say Bitmiyor
A+
A-

Bugüne kadar stadyum ve tesislerde boya işlemleri, elektrik bakımları, perdeler, klimalar, kazan, hidrofor, çim tohumu tedariği, stadyum protokol tribünü düzenlemeleri, tesislerin bakımı, otobüs afişleri ve otobüse çakar taktırılması gibi ihtiyaç olan birçok işe gönüllü olarak hizmet veren ve finanse eden Ahmet Aşıkoğlu, Denizlispor  için bağış bularak hizmetlerine bir yenisini ekledi.

DEMPLAST’A RİCA ETTİ

Demplast Plastik Sanayi sahibi Hakan Demirel ile görüşen Aşıkoğlu, kendisinden bağış ricasında bulundu. Bu ricayı geri çevirmeyen ve Denizlispor’a bağışta bulunan Hakan Demirel, “Bu kulüp hepimizin. Herkes destek olursa Denizlispor daha iyi yerlerde olacak. Denizlispor süper ligde mücadele edecek ve şehrimizin prestiji yükselecek. Buna gönülden inandığımız için bağışımızı yaptık” dedi.

ATİLLA’DAN TEŞEKKÜR

Bağışı teslim alan Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise, “Bu takımı gönülden severek her türlü yardımda bulunan gönüllü sorumlumuz Ahmet Aşıkoğlu’na ve bağışta bulunan Demplast sahibi Hakan Demirel’e yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.