enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

BAL’da Sezon Tamamlandı

BAL’da Sezon Tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig 26. hafta karşılaşmalarının sona ermesi ile tamamlandı. Temsilcilerimizden Denizli Kale Belediyespor ligi 3’ncü sırada bitirerek Denizli takımları arasında en üst sırada yer alarak ligde kaldı. Çal Belediyespor ise 4’ncü sırada bitirdiği ligde kalmak için Tavas Birlikspor ile play-out mücadelesi verdi. Ligi 7’nci sırada bitiren Sarayköy 1926 ise lige veda etti.

BAL’da 26. hafta maçlarının ardından ligi 1’nci sırada bitiren Ödemişspor play-off oynama hakkı kazandı. Temsilcimiz Sarayköy 1926 FK, Dikili Çandarlıgücü ve Uşak Vefaspor lige veda etti. Temsilcimiz Çal Belediyespor, Şuhut Hisar Bld. ve Ortaca Belediye ise ligde kalmak için play-out oynayacak.

Kale Son Nefeste

Ligde son haftaya 4’ncü sırada giren Kale Belediyespor kendi evinde bir üst sırasındaki Sökespor’u kendi evinde ağırladı. Kale Belediyespor kendi evindeki maçtan 3 puanla ayrılarak puanını 45’e yükseltti ligde Denizli takımları arasında en üst sırayı elde ederek, önümüzdeki yılda ligde kalmayı başardı.

Çal Galip Ama…

BAL’da sezona iyi bir giriş yapan Çal Belediyespor, sezon içinde yaşadığı art arda puan kayıplarının ardından liderlik yarışından uzaklaştı. Ligde Denizli takımları arasında en üst sırayı elde ederek ligde kalmayı amaçlayan Çal, son haftada 1 puan önündeki Denizli Kale Belediyespor’u geçerek play-out oynamadan ligde kalmak için sahaya çıktı. Deplasmanda Sandıklıspor ile karşılaşan Çal Garaları rakibini 1-2 mağlup ederek puanını 44’e çıkardı. Play-out oynamamak için Denizli Kale Belediyespor’un puan kaybını bekleyen Çal Garası Kale’nin kendi evindeki Sökespor maçını kazanması ile ligi 4’ncü sırada Kale’nin ardında tamamladı. Çal Belediyespor yeni sezonda BAL’da mücadele etmek için Denizli Süper Amatör Ligi’ni 2’nci sırada bitiren Tavas Birlikspor ile play-out mücadelesi verecek.

Sarayköy Galibiyetle Veda Etti

Ligde son haftalarda aldığı galibiyetle iyi bir form yakalayan Sarayköy 1926 FK son haftada kendi evinde Yatağanspor’u konuk etti. Maçtan 3-1 galip ayrılan Sarayköy 1926 FK lige galibiyetle veda etmiş oldu. Sarayköy 1926 FK ligi 7’nci sırada bitirmesine karşın Denizli takımları arasında en alt sırada yer alması ve statü gereği lige veda etti.

İŞTE PUAN DURUMU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.